Assalamualaikum..

Apa khabar? Hari ni sya nak kongsi vitamin Shaklee: Supplement wajib ada masa travel.

Sekarang kan cuti sekolah.  Korang sebagai Ibu bapa mesti dah plan nak bawa anak bercuti ke mana-mana.

Kalau kak sya pergi travel ke mana-mana mesti nak bawa vitamin Shaklee ni, wajib tau. Kalau tak mulalah menggelabah. Mana taknya, anak-anak kak sya ni terutama hanis memang kena standby. Hanis ni jenis berubah angin je mesti badan dia mula nak deda.

Kira macam sediakan payung sebelum hujanlah. Kita kan tak tau bila anak nak demam ke, batuk ke, selsema ke. Betul tak. Prepare siap-siap senang, nak pakai ambil je.

Apa vitamin shaklee yang selalu kak sya akan usung ke hulu ke hilir bila travel. Nak tahu tak.

Selalunya kan vitamin shaklee yang kak sya mesti bawa nutriferon, yang ni pada kak sya penting sangat sebab nutriferon shaklee ni bagus untuk meningkatkan imune badan bila tengok ada tanda-tanda nak demam, batuk atau selsema.

Produk shaklee yang kedua mesti kak sya bawa ke mana-mana ialah herbal blend. Haa..yang ni pun kak sya memang tak boleh tinggal langsung. Sebab hanis ni kan kulit sensitif, lagipun kalau nyamuk banyak pun boleh sapu juga.

Vitamin shaklee yang mesti kak sya bawa ialah ostematrix. Apa yang bestnya ostematrix shaklee ni. Ostematrix ni untuk gastrik ke, atau kalau banyak berjalan siang tu, mesti malam tak boleh tidur. Kita telan ni. Bangun pagi rasa segar je, paling best bangun pagi mesti lawas.

Vitamin Shaklee yang terakhir memang akan ada dalam beg kak sya ialah sustained release Vitamin C. Vitamin C ini kak sya makan untuk tingkat imune badan dan juga untuk cantik. Hiiii…

Pengedar Shaklee Putrajaya

016.225.4805