Assalamualaikum…

Dua tiga hari ni asyik lalu kat newsfeed ramai yang share tentang local trip tajaan Shaklee ke Pulau Langkawi… Macam best je tengok tau.

Seronoknya tengok diorang, cemburu pula. InsyaAllah lepas ni giliran sya dan family pula…

Kebetulan dalam group Shaklee ada yang dapat pergi, memang sepenuhnya di taja oleh Shaklee selepas penat bertungkus lumus sebelum. Ni kira reward untuk diri sendiri katanya.

Teruja tengok, walaupun sya dah berkali-kali pergi langkawi. Tapi, tetap nak pergi lagi. Sebab nak rasa holiday atas usaha diri sendiri, nak reward diri lepas berusaha keras. cewahhh….

Dalam trip ni semua yang pergi dapat luggage 30 kg setiap seorang, elaun makan RM 150 sehari, menginap di Hotel Westin Resort, kemudian makan malam di Meritus Pelangi…

Woww… memang seronoknya trip dengan Shaklee ni… Cemburunya… Lepas ni kena lipat gandakan usaha nak kejar untuk tahun depan punya trip pula…

Doakan sya dapat trip tajaan Shaklee untuk 5 orang tahun depan ye.. Amin…

Pengedar Shaklee Putrajaya

016.225.4805