​Assalamualaikum, saya nak cerita tentang rip impian saya dalam bisnes shaklee…

Saya belum pernah merasa dan pergi lagi trip dalam bisnes shaklee…. InsyaAllah pasti dapat nanti 2 tiket umrah untuk mak abah….

Saya teruja betul masa dengar mami cerita mak dia pergi trip melawat turki sambil buat umrah…. best sangat dengar….

Semuanya free termasuk bagasi kita, baju sejuk, tiket kapal terbang semua first class…. kalau tempat tu susah dapat makanan halal pun Shaklee dah sediakan untuk delegasi kita….

kita tinggal bawa badan je pergi… best ke best…. sapa nak bagi dik non….

Macam minggu depan trip Shaklee ke Orlando atau umrah hujung tahun nanti…. Lepas penat berusaha gigih dapat plak reward bercuti…. bestnya….

Doakan saya dapat achieve trip Shaklee next cycle ye….

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805
Credit gambar dari my mami Salwa Al’Izzah…tq mami….