​Assalamualaikum, saya nak share sedikit ilmu tentang tips biz kepada semua…

Ramai yang tak tahu…. bisnes online adalah bisnes paling senang…

Nak tau tak…. bisnes online ni ada banyak… jangan tersalah pilih ye… choose wisely…

Kalau tanya saya, saya pilih shaklee sebabnya mudah….

Pertama, shaklee ni memang dah ada nama dan produk memang terbukti berkesan, selamat dan mesra alam…

Kedua, sebab saya satu family memang makan shaklee…. kitorang dah rasa #shakleeeffect tu…

Macam mana nak bisnes online… ini antara tipsnya: 

√ line internet habis kuat yang boleh terima whatapp pun dah ok…nk update apa-apa pergila cari wifi free….

√ dapatkan restu dari mak ayah, kalau dah kahwin restu dari pasangan

√ rajin update di FB, Page, Blog..sekarang dah ada macam-macam aplikasi boleh set nak post pukul berapa…

√ belajar pasal produk

√ belajar pasal marketing

√ mental dan fizikal kena kuat supaya kita boleh tangani semua.

Best ke best bisnes online ni….
#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya

#pengedarshakleecyberjaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805