Testimoni Carbuncle Atau Bisul Dengan Vivix Shaklee. Lama tak bersiaran kan. Ni antara pengalaman paling rare kak sya dengan Vivix Shaklee.

Nak tahu tak macam mana kak sya boleh tangkap leleh, jatuh cinta dengan Vivix Shaklee.

Semuanya bermula selepas kak sya amalkan ambil Vivix Shaklee.

Kak sya dulu-dulu selalu naik carbuncle atau bisul yang tak ada mata tu tau. Kalau naik bukan 1 kadang naik 2. Bila carbuncle ni naik dia punya bengkak sebesar tapak tangan. Memang sakit, nak jalan pun seksa. Ni lah rupa carbuncle kalau korang nak tau. Lebih kurangla. sakitnya tu kan. Gambar kredit to Google.com

Selalunya bila jadi macam ni, memang kak sya cuti je. Sakit tau kalau bergerak banyak-banyak. Lagi satu ubat tahan sakit memang dah macam gula-gula. Asyik duk makan je.

Jangan kata kak sya tak jumpa doktor, kak sya memang follow up dengan pakar di hospital. Doktor kata carbuncle & hidradenitis suppurative kronik ada panjang lagi tak ingat. Buat operation buang pun dah 3 kali. Yang last operation, kena kuarantin sebab suspek ada kuman MRSA dalam sample yang diorang ambil.

Siapa sanggup setiap kali jadi kena operate buang tau. Setiap kali operation ada kisah sementara luka nak baik. Pernah kena dressing hari-hari, dah la tak boleh pakai normal saline, kena pakai iodin kalau tak bernanah. Luka tak bercantum pun pernah. Benang jahitan tak reput pun pernah.

Mau nangis dibuatnya sebab serik masa operation yang akhir tu.

Lepas berkenalan dengan shaklee dan dapat tau vivix boleh bantu kak sya. Jadi, kak sya ambil Vivix Shaklee, Omega Guard Shaklee, Zinc Complex Shaklee dan Alfafa Complex Shaklee.

Guest what, carbunkle tu surut dan kurang sakit. Sekarang, carbunkle tu dah malu-malu nak naik. Cuma kak sya kena jaga makan, minum air cukup dan elakkan jamu. Pesanan dari doktor pakar, elakkan makan jamu sebab kita tak tau apa kandungan yang ada dalam tu sehingga tercetusnya carbunkle tu untuk naik.

Alhamdulillah, syukur sangat Allah pertemukan dengan shaklee dan mami shaklee kak sya yang cantik ni.

Nah kak sya belanja gambar Vivix Shaklee ditepian pantai…

#pengedarshakleeputrajaya
#pengedarshakleecyberjaya
#vivix
#carbunkle

Cara nak order boleh klik link bawah ni

http://saya.nak.la/0162254805/Pengedar%20Shaklee%20Putrajaya

http://saya.nak.la/0162254805/Pengedar%20Shaklee%20Putrajaya

http://saya.nak.la/0162254805/Pengedar%20Shaklee%20Putrajaya

Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾

Boleh COD ke sekitar Putrajaya dan Cyberjaya.

Pengedar Shaklee Putrajaya/ Cyberjaya