Shaklee Online Shopping….

Post 89 of 224

Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar semua? Hari ni macam mana ok?

Hari ni sya rasa nak kongsi dengan korang semua pengalaman ketika mula-mula jadi ahli Shaklee… Masa tu, nak beli set menyusu…. Sya memang dah biasa ambil set menyusu ni dari menyusu anak yang sulung lagi….

Pertama kali, nak beli sendiri dengan harga ahli… Punyalah excited bila tengok harga… Ehh, bestnya jadi ahli ni…. Jadi, jakun sekejap duk la godek-godek dalam shaklee2u tu…

Pertama kali juga beli barang Shaklee secara online…. Mula-mula tu terkial-kial padahal punyalah senang je…. Kadang nak kata padan muka pun ye juga, malu konon nak tanya mami Shaklee kan dah terkial-kial…

Log in kali pertama, misi nak beli barang gagal sebab transaction tak lepas. Rupanya tak tukar no telefon kat maybank…. hahahahah….punya duk garu kepala apasal transaction asyik gagal.

Lepas dah selesai urusan dengan Maybank, esoknya baru buat lagi sekali…. oooohh macam ni…. yeayy bestnya nanti barang sampai…. Tak sabar betul masa tu nak dapat set menyusu shaklee….

Rupanya senang betul beli online ni, pilih produk yang kita nak. Lepas tu, boleh terus buat payment… Semudah ABC je… Shaklee2u ni memang membantu sangat… hanya perlu klik klik je order, dah selesai payment tunggu barang Shaklee je sampai….

Sekarang kalau order dekat shaklee2u, dah tak perlu risau nak tunggu 2 ke 3 hariĀ  baru barang sampai. Abang G-Dex sekarang dah advance. Nak tau kenapa, katakanlah korang beli barang di shaklee2u hari ni, esoknya barang yang kita order tu dah sampai….

Cepatkan servis dia. Tak payah pening-pening nak hadap jalan jammed, kita boleh jimat masa, jimat minyak, paling penting jimat tol. Sekarang kan tol dah mahal…..

Itulah sebabnya, Sya suka shopping online…. semua dihujung jari…. senang, mudah, cepat dan jimat masa…

#10wave
#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#shakleeputrajaya

imageNak order set menyusu Shaklee, set hamil atau set anak pintar, boleh call atau whatapp sya di talian 016-2254805.

 

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU