​Assalamualaikum, percaya tak kalau saya cakap set menyusu shaklee antara 5 set shaklee paling top di malaysia.

Orang sekarang lebih mementingkan kesannya selepas ambil, adakah ianya selamat atau ada bahan kimia atau tak…

Dalam set menyusu shaklee ni ada vitalea, vitamin c, esp, alfafa, b complex dan ostematrix…

Memang mengancam set menyusu shaklee ni…

Apa yang set menyusu shaklee ni boleh bantu ibu-ibu nak menyusu….

Selain dari membanyakkan susu dengan syarat yang akak tetapkan…

Set menyusu shaklee ni membantu mengurangkan tekanan atau stress. Nak nak kalau ibu tu kerja.

Set menyusu shaklee ni juga membantu membekalkan nutrien yang sepatutnya di ambil oleh ibu yang menyusu.

Kadang bila kerja ni, tak sempat makan, terlupa makan atau terskip makan sebab sibuk. Tu biasala bila dah kerja kan.

Selain tu, set menyusu shaklee ni membantu mengurangkan rasa letih atau lesu. Penat tau, akak pernah rasa.

Best ke best set menyusu shaklee ni…..

Psss: amik set menyusu shaklee ni selain dari atas tu korang boleh dapat benefit yang lain gak tau…. kalau nak tau kena pm baru akak cerita.

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805