Assalamualaikum…

Hari ni sya nak kongsi dengan korang bagaimana shaklee membantu menghilang ketagihan kepada makanan manis hanya dengan Set detoks Shaklee….

Antara salah satu tanda awak kena detoks ialah…

Asyiklah mengidam nak makan kek, nak makan coklat, nak makan ais krim, nak minum ice blended chocolate…

Banyak lagi la…

Bila tak dapat makan mulalah terbayang-bayang keenakkan dan kesedapan makanaan atau minuman tu…

Awak ada tak rasa macam tu… Kalau ada cepat-cepatlah detoks…

Kalau tak tak pasal berat badan naik, tak pun tiba-tiba bacaan gula melambung tinggi…. Huhuhu seram ok…

#tsunamishaklee
#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya

 

Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805