Set budget vs Set lengkap …hemmmm…pasti ramai yang tertanya-tanya kana pa beza diantara set budget dengan set lengkap. Saya faham dengan kekangan kewangan pada masa kini yang agak menekan. Pasti ramai yang mengambil keputusan untuk mengambil harga yang mampu milik. Jom kita lihat apa perbezaan jika mengambil set budget atau set lengkap ini.

1. Harga set budget lebih mampu milik dari set lengkap. Betul kan.

2. Jimat. Ya, jika kita mengambil set lengkap sebenarnya kita telah jimat kerana hanya perlu membuat pelaburan sedikit iaitu sekali selama 3 hingga 4 bulan dan kita mendapat nutrisi lengkap bagi tujuan tersebut.

3. Set lengkap mengandungi keperluan lengkap atau nutrisi yang diperlukan tubuh. Manakala set budget hanya memenuhi setengah atau suku nutrisi dari keperluan yang diperlukan tubuh.

4. Impak atau kesan selepas pengambilan set budget lebih minima jika dibandingkan jika mengambil set lengkap dan diambil secara konsisten. Impaknya memang sangat marvellous tau.

5. Jika mengambil set lengkap anda sebenarnnya anda boleh merancang perbelanjaan anda iaitu sama ada selepas itu anda beli secara sedikit-sedikit atau anda boleh kumpul dan simpan duit tersebut untuk membeli set lengkap selepas 3 atau 4 bulan kemudian. Nampak mudahkan.

6. Lagi satu cara yang paling jimat ialah menjadi ahli dengan SID yang anda beli melalui beliau. Atau anda boleh mencari mana-mana SID yang anda suka dan daftarlah jadi. Selepas menjadi ahli anda boleh membeli set-set lengkap yang anda inginkan dengan harga ahli. Mudahkan.

Saya berharap semoga sedikit perkongsian ini dapat membantu anda untuk membuat pilihan yang bijak dan bersesuaian dengan anda agar anda tidak menyesal di kemudian hari.

 

SET BUDGET VS SET LENGKAP_001[contact-form-7 404 "Not Found"]