Set Bersalin Shaklee agak terkenal sekarang dikalangan ibu-ibu yang mementingkan kesihatan diri dan anak yang bakal dilahirkan. Hari ini kita berkongsi pengalaman hebat seorang ibu yang menetap nun jauh di sana Lahad Datu, Sabah.

Permulaan beliau dengan Set Bersalin Shaklee ialah ketika melahirkan anak yang ketiga. Alhamdulillah syukur dengan maklumbalas yang menggembirakan dari beliau yang berpuas hati dengan Set Bersalin Shaklee.

Beliau menyatakan banyak perbezaan di antara waktu bersalin dengan dua anak yang terdahulu. Menurut beliau ketika berpantang anak sulung dan yang kedua beliau tidak berjaya untuk menyusukan bayi beliau secara eksklusif.

Ini kerana ketika anak sulung susu beliau sangat sedikit, manakala ketika anak kedua susu beliau menjadi terlalu cair sehingga bayi tidak mahu menyusu langsung.

Namun berbeza ketika berpantang anak ketiga ini, alhamdulillah beliau dapat menyusukan bayi beliau secara eksklusif setelah menggunakan Set Bersalin Shaklee. Ya pastinya dengan keizinan dari Allah kan.

Selain itu, ada satu lagi perkongsian dari beliau yang benar-benar membuatkan beliau gembira iaitu dengan Set Bersalin Shaklee beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 17 kg dalam tempoh sebulan berpantang….wowwww….memang teruja dengar cerita beliau.

Ohhh…ada lagi satu perkongsian yang telah beliau kongsikan bersama iaitu sepanjang berpantang anak ketiga beliau rasa sangat bertenaga walaupun terpaksa menguruskan 3 orang anak kecil ketika berpantang….

Alhamdulillah, syukur,seronok sangat apabila dapat mendengar maklumbalas yang positif dari pelanggan. Yang paling penting seronok dan puas hati dapat membantu beliau dengan Set Bersalin Shaklee. Pelanggan gembira, kita pun rasa gembira bagi pihak beliau.

 

#SayaJualShaklee

#SetBersalinShaklee

 

Sebarang pertanyaan, khidmat nasihat atau yang berkaitan, usah malu atau segan saya akan bantu. Eksklusif  hanya untuk semua pelanggan kami yang kami sayangi. Saya boleh dihubungi melalui

pm @ whatapp: 016-2254805 @ fb : syasya sa’adon

Jom follow blog saya : http://hargaset.com

setbersalin12

Kepada yang berminat untuk mendapatkan set dengan segera boleh terus membuat pembelian terus dari Shaklee dengan hanya klik2 je kat bawah ni….mudah kan…

 

imagesbeli