Alhamdulillah, Saya ingin berkongsi satu testimoni tentang Set Berpantang Shaklee yang digunakan selepas pembedahan daripada Puan Sabariah dari Ipoh, Perak. Beliau telah melahirkan anak ketiga secara pembedahan. Begitu juga ketika melahirkan anak pertama dan kedua yang dilahirkan secara pembedahan. Beliau telah merasai kebaikan setelah mengambil Set bersalin Shaklee. Antaranya ialah :

  • Proses pemulihan selepas bersalin yang cepat
  • Luka pembedahan kering dengan cepat
  • Susu banyak dan pekat
  • Rasa Bertenaga walaupun tidak cukup rehat
  • Tidak pening kepala, badan tidak letih dan tidak stress

Ini antara testimoni yang diberikan oleh beliau.

Testimoni Pengguna Set Bersalin Shaklee Selepas Pembedahan

Alhamdulillah sepanjang tempoh berpantang anak ketiga saya lebih bertenaga dan tenang. Saya telah melalui tempoh berpantang yang amat mencabar ketika bersalin anak sulung dan kedua. Ketiga-tiga anak saya dilahirkan secara pembedahan.

Ketika kelahiran anak sulung saya mengalami komplikasi tumpah darah di mana saya ditahan selama seminggu di wad. Manakala bayi saya dibenarkan keluar wad pada hari ketiga. Ketika itu, Perasaan tak tahu nak cakap sedih sangat.

Saya tak dapat menyusukan anak sulung saya. Selepas dibenarkan keluar wad saya mengalami gangguan emosi kerana menahan kesakitan di tempat luka bersalin dan luka lambat sembuh. Set bersalin yang saya gunakan ialah set bersalin yang berasaskan jamu dan Pati Ikan Haruan.

Ketika melahirkan anak kedua saya bersalin secara pembedahan juga. Walaubagaimanapun, ketika itu saya masih berjaya untuk menyusukan anak kedua saya. Namun luka pembedahan saya pada kali ini sedikit berair dan terbuka, malah lebih lambat pulih daripada sebelum ini.

Saya terpaksa berulang setiap hari ke klinik untuk mencuci luka pembedahan. Bersalin anak kedua saya masih mengambil set bersalin yang berasaskan jamu dan pati ikan haruan.

Merasa serik dengan pengalaman-pengalaman lepas saya berhasrat mencuba Set Bersalin Shaklee. Alhamdulillah, kesannya sangat menakjubkan. Ketika berpantang anak ketiga, kesihatan dan kadar kesembuhan yang cepat bagi orang yang bersalin secara pembedahan.

Ketika anak ketiga, saya berpantang dengan ibu mertua. Mereka hairan melihat saya seperti bukan bersalin secara pembedahan. Saya merasa bertenaga dan cergas, luka pembedahan pulih dalam masa kurang 2 minggu. Susu saya lebih pekat berbanding ketika menyusukan anak sulung dan kedua. Yang paling penting saya dapati bayi saya kelihatan puas menyusu jika dibandangkan dengan yang sebelum ini.

Syukur, Allah permudahkan semua.

==========================================

Rasa bersyukur sangat dengan perkongsian beliau. Alhamdulillah, Allah permudahkan perjalanan beliau sepanjang berpantang. Semoga kita  mendapat manfaat dari perkongsian ini.

setbersalin12

 

Berminat….nak cepat…dapatkan terus dengan pembelian secara terus ke Shaklee dengan hanya klik2 kat bawah ni sahaja…Selamat bershopping dengan Shaklee….

Lepas shopping, hubungi saya ye untuk khidmat konsultasi secara percuma. Khusus dan istimewa buat semua pelanggan saya.

imagesbeli

#SayaJualShaklee

Pengedar sah Shaklee anda sekitar putrajaya, cyberjaya, kajang dan bangi:

pm@whatapp : 016-2254805

Syasya Sa’adon