Assalamualaikum, hai korang. Hari ni kak sya nak kongsi kenapa set bersalin Shaklee pilihan utama para ibu sekarang.

Ini kerana set bersalin shaklee ni merupakan set bersalin moden, yang membantu ibu-ibu sekarang yang sering berpantang sendiri. Set bersalin shaklee ini sangat mudah untuk digunakan dan membantu para ibu selepas bersalin untuk kekal sihat, cergas dan bertenaga.

Almaklumlah selepas bersalin ni, para ibu sangat memerlukan rehat yang cukup serta pemakanan yang seimbang untuk proses penyembuhan dan mengembalikan tenaga tubuh mereka selepas berjuang untuk melahirkan seorang zuriat.

Ada juga ibu-ibu yang mengalami trauma selepas bersalin kerana luka yang sangat menyakitkan dan lambat baik. Nak bergerak untuk ke tandas atau menyusukan anak pun sakit, nak duduk ataupun nak beralih sedikit pun sakit. Paling menakutkan para ibu ialah nak ke tandas. Ada yang sampai serik tak nak bersalin disebabkan trauma ni. Ini kerana pergerakan mereka yang terbatas kerana sakit dan proses penyembuhan luka yang sangat perlahan. Ada juga ibu yang mengalami demam kerana jangkitan kuman pada luka bersalin tersebut.

Pengambilan set bersalin shaklee secara konsisten ketika dalam pantang, membantu mempercepatkan proses pemulihan pada bahagian yang luka, ibu-ibu merasa selesa, bertenaga dan sihat seperti tidak bersalin.

Wajah pun semakin berseri-seri selepas mengambil set bersalin shaklee ni. Tapi, awas ye walaupun rasa badan sihat ibu-ibu masih perlu berpantang.

Selain itu, set bersalin shaklee memberikan keperluan vitamin yang secukupnya kepada para ibu, set bersalin shaklee membantu para ibu untuk lebih tenang dan gembira.

Selain itu, set bersalin shaklee menjadi pilihan utama para ibu kerana set bersalin shaklee ni membantu menambahkan dan melancarkan pengeluaran susu ibu kepada bayi yang baru dilahirkan.

Set Bersalin Shaklee ternyata pilihan utama ramai para ibu termasuk kak sya.

Kalau korang nak tahu pengalaman kak sya dengan set bersalin shaklee ni. Cuba komen sikit dekat entry ni.

Image may contain: 1 person

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#sahabatgua18

#pengedarshakleeputrajaya

#pengedarshakleecyberjaya

016.225.4805