Rumah Idaman Saya Target Dengan Bisnes Shaklee

Post 73 of 224

Assalamualaikum…

Sya nak share, Rumah idaman saya target dengan bisnes Shaklee…..

Impian sya, rumah idaman sya mestilah terletak berhampiran dengan anak sungai di kaki bukit…. hurmm… nyaman je rasa… Ni baru berangan..

Yang keduanya, rumah idaman sya tu mesti didirikan sebelah rumah mak sya….

Yang ketiga, impian sya nak rumah yang mempunyai ciri-ciri tradisional.dan moden….

Yang ke empat, Sya nak rumah tu ada 5 bilik tidur, 1 bilik solat, 1 bilik bacaan, 1 bilik untuk dibuat kelas training, ada kolam renang untuk anak-anak berendam dan ada dapur kering dan basah.

Yang kelima, sya nak ada laman yang luas untuk anak-anak meneroka atau bermain…..

Yang keenam, sya nak ada kawasan yang boleh bercucuk tanam…. Boleh tanam sayur-sayuran dan buah-buahan, senang tak payah nak beli-beli dah….

Banyak juga kritera yang sya inginkan untuk rumah kan… Hurmm… Baru perasan.

Doakan Semoga rumah idaman ni bakal menjadi milik sya….. Sekarang pun duk terbayang-bayang je dari semalam…

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

Pss…google gambar yang sama dalam kepala ni tak jumpa… jadi buh je la gambar tu…. ada la rupa rumah ala-ala kampung moden, ada kolam renang dan laman nampak luas….

Acila kan….

Image may contain: plant and outdoor

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU