Assalamualaikum, refleksi diri dan azam untuk cycle baru bisnes Shaklee. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sya alami sepanjang cycle lepas.

Banyak pengalaman yang sya kutip sepanjang cycle yang lepas. Membina keyakinan dan kekuatan untuk melangkah di dalam bisnes shaklee secara online dan insyaAllah lepas ni sya nak cuba offline pula.

Berkenalan dengan ahli-ahli Shaklee yang lain di dalam susur galur yang sama. Yang mana diorang ni semuanya sangat positif dan saling support antara satu sama lain.

Sayang korang ketat-ketat #10wave dan #sahabatgua18. Korang memang best tau dan sya bersyukur dapat berkenalan dengan korang.

Tak lupa pada my other sibling dalam group #SuperStarShaklee. Korang memang selalu buat sya rindu nak jumpa korang.

Alhamdulillah, banyak perubahan dari merangkak, sekarang dah boleh berjalan. InsyaAllah tak lama lagi sya dah boleh berlari.

Terima kasih tak terhingga pada my mami Shaklee, selalu ada untuk sya. Dialah mami sya, kawan baik sya dan guru sya dalam bisnes Shaklee. Tak pernah jemu mendidik dan mengajar sya. Paling penting tak pernah putus asa dengan sya. Love uyou so much mami.

InsyaAllah, cycle baru ni sya berazam. Dah penat berjalan, sya nak berlari pula. Nak kejar adik beradik Shaklee yang lain. Doakan sya Master Coordinator Shaklee tahun 2017.

Azam baru sya untuk cycle kali ni, sya nak upgrade diri dengan wajib hadir kelas untuk Shaklee sebulan sekali atau coaching sebulan sekali dengan my mami.

Yang kedua sya nak naik rank bulan Mac supervisor Shaklee. Doakan sya tau.

Yang ketiga sya nak kumpul point nak pergi trip umrah Shaklee atau trip dengan Shaklee. Cemburu tau tengok diorang pergi trip dengan Shaklee.

Kalau dapat pergi trip yang umrah Shaklee , sya nak bagi mak abah. Semuanya di taja oleh Shaklee. Dah terbayang-bayang layanan yang mak abah akan dapat kalau pergi dengan trip Shaklee.

Yang akhir, sya berazam setiap bulan mesti dapat bonus Shaklee sekurang-kurangnya RM 2000 sebulan. Siapa nak bagi, tengah-tengah bulan plak tu.

Selain tu, sya berazam nak reward diri, suami dan anak-anak dengan bonus Shaklee. Sya nak pergi Sandakan, Sabah makan angin dengan family.

Doakan apa yang sya tulis ni jadi kenyataan sepanjang tahun 2017 ni. Amin.

 

 

Pengedar Shaklee Putrajaya / 016.225.4805 (Sya).