Assalamualaikum, refleksi 2016 dan azam 2017. Alhamdulillah 2016 telah berlalu banyak suka dan duka yang sya lalui. 

Dalam tahun 2016 sya kehilangan 2 insan yang sya sayang. Arwah tok abah dan arwah pak lang. Hanya selang beberapa hari sahaja.

Alhamdulillah, sya dan keluarga dapat menghadapi dengan tabah. Terutama mak dan abah. 

Selain tu, 2016 juga sya keguguran. 

Syukur pada Allah kerana setiap yang berlaku mematangkan sya dan menjadikan sya insan yang lebih baik.

Dalam bisnes, alhamdulillah rezeki dari Allah. Bisnes semakin berkembang.

Selain tu, ada banyak tembok yang sya dah berjaya runtuhkan. Satu, bab selfie. Dulu kalau nak ambil gambar memang lari jauh-jauh. Lagi satu, sya berjaya buat live semalam. Korang ada tengok tak kat FB.

Untuk tahun 2017, Azam tahun baru sya. 

  1. Istiqamah dengan apa yang sya sedang buat dalam bisnes sekarang update semua channel bisnes sya.
  2. Istiqamah serta menambah baik hubungan dengan Allah.
  3. Kurangkan cakap, lebihkan tindakan.
  4. Naik rank dalam bisnes Shaklee sehingga senior supervisor. 
  5. Kumpul points untuk umrah atau percutian tajaan shaklee.

Doakan sya dapat mencapai azam tahun 2017 sya. Sya doakan kalian juga dapat mencapai azam dan harapan kalian pada tahun ini.



Pengedar Shaklee Putrajaya

016.225.4805 (sya)

016.225.4805 (sya)

016.225.4805 (sya)