PROMOSI OKTOBER YANG OWESOME

Post 102 of 224

Assalamualaikum….

Apa khabar semua……

Hari ni…nak bagitahu semua yang bulan oktober ni shaklee buat promosi gila-gila…

Bila tengok produk yang promosi terus woww…..bestnya…..

Pada saya semua produk shaklee best….sebab saya dh amal dan saya dah makan…..memang terasa perbezaannya dengan supplement lain….

Jangan kata saya nak saja over nak bagi laku produk….bila dah cuba dengan konsultasi yang betul….insyaAllah memang boleh rasa bezanya tu….

Antara produk kesukaan saya dan kebanyakkan customer saya ialah :

Omega Guard

  1. Setiap Pembelian 2 botol Omega Guard dengan harga 5% diskaun
  2. Setiap pembelian 7 botol Omega Guard pada harga 6 botol Omega Guard.

GLA Complex

  1. Setiap pembelian 2 botol GLA dengan harga 5% diskaun
  2. Setiap pembelian 7 botol GLA dengan harga 6 botol GLA

Vitamin E

Setiap pembelian 2 botol dengan harga special 50%

 

wpid-photogrid_1444112212010.png

Dan promosi terakhir iaitu percuma 1 botol vitalea yang bernilai RM 90++ dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee dengan belian apa sahaja produk shaklee….

Oohhh…..promosi ini hanya pada bulan ini….bulan terakhir……lepas ni tak dapat dah offer mcm ni tau…..jomm…jomm…rebut peluang ni….

HUBUNGI SAYA : 016-2254805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU