Assalamualaikum…

Alhamdulillah hari ni dah bulan November sekejapnya rasa…. Bulan ni promo shaklee memang awesome tau…  Yang bestnya banyak vitamin offer bulan ni…

Salah satu dari promo tu favourite anak-anak kat rumah… Pantang ada sekejap-sekejap tanya… Apa yang bestnya Nutriferon ni?

Sangat bagus kalau untuk meningkat imun sistem kita, jadi kita susah untuk terkena demam, batuk dan selsema…

Psss: nak share ni…. Sejak sya bagi pada anak-anak untuk amalkan, Alhamdulillah dah lama sya tak bawa anak ke klinik. Kita pun senang hati anak sihat dan ceria….

Betul tak…. ehh..jom cerita pasal promo shaklee bulan ni…

Antara promo bulan November 2016 ialah:

Nutriferon

  1. Beli 7 kotak nutriferon dengan harga 6 kotak nutriferon.
  2. Beli 2 kotak nutriferon dengan 5% diskaun.

Alfafa Complex (S) dan (L)

  1. Beli 4 botol alfafa Complex pada harga 3 botol.

Lecithin

  1. Beli 4 botol Lecithin pada harga 3 botol.

Vitalea For Children (VFC)

  1. Beli 4 botol VFC pada harga 3 botol.

Promosi sehingga 30 November 2016 sahaja tau….

Bagaimana untuk Memiliki Promosi November 2016?

Mudah je…..

Klik pada button di bawah ini untuk pembelian terus

 

imagesbeliatau

Hubungi saya di talian 016-2254805 atau emailkan sebarang pertanyaan ke syasya1411@gmail.com

Dengan setiap pembelian Promosi November 2016 bersama dengan hargaset.com anda layak menerima:

* Tips esklusif
* Jadual Pengambilan
* Cara terbaik pengambilan Promosi November 2016

Semua di atas adalah esklusif untuk pelanggan hargaset.com sahaja!

Hubungi Kami segera!

* Untuk daftar Jadi Ahli Shaklee Boleh klik di Borang Pendaftaran Online atau SMS ke 016-2254805 taip ‘DAFTAR AHLI‘ .

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-225 4805