Produk Shaklee First Aid Wajib di Rumah Saya

Post 62 of 224

Assalamualaikum…

Apa khabar semua hari ni… 

Saya nak share produk Shaklee first aid wajib di rumah saya. Kalau takde memang panik ibu diorang ni. 

Pernah tak bila emergency tak sihat atau anak-anak tak sihat….tapi ubat tak de…mesti tak keruan kan.

Sejak saya amalkan ambil shaklee kat rumah…saya rasa boleh kira berapa kali pergi klinik ambil ubat…..

Kat rumah saya benda-benda ni mesti ada untuk kecemasan….

Kalau tak de, boleh mencetuskan kepanikan ibu….hihihi….

Jadi, bila ada tanda-tanda nak demam ke, nak selsema ke, nak sakit tekak ke….terus je suruh ambil vit. c, nutriferon….

Terus demam ke, selsema ke, batuk ke memang diorang marathon lari jauh-jauh…..

Kalau kena gigit nyamuk ke, naik gegata ke (ni selalunya hanisla) sapu je herbablend tu…settle..

Ostematrix pula, selalunya untuk ibu dia….hihi…kalau tak de, hati ku runsing….

Kadang-kadang leka buat kerja, lupa nak makan..telan je ostematrix ni perut pun senyum balik..

Pastu kalau sebelum tido, mesti ambil ostematrix bagi badan rehat, lepas tu esoknya mesti lawas…oppsss…..

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU