Assalamualaikum… Apa khabar semua… Hari ni nak kongsi tentang bagaimana seorang perokok tegar dapat berhenti merokok….

Anak mana yang tak kasih dan sayang pada ayah dia kan…

Bila kita ada kesedaran bahawa rokok itu memudaratkan kesihatan. Kita akan berusaha sehabis baik untuk memastikan orang yang kita sayang berhenti merokok.

Inilah yang berlaku pada anak ini. Kerana kasihnya bila mendengar cerita dari maknya yang bapanya mula menghisap rokok ketika di usia masih muda iaitu 5 tahun. Allahuakbar….

Ketika promo Vivix, beliau membeli sebotol vivix buat bapanya… Pada masa itu, harapannya hanya satu agar ketagihan rokok bapanya dapat dikurangkan.

Alhamdulillah, belum habis sebotol bapanya komplen kata rokok yang biasa dia beli dah tak sedap…

Sesiapa pun akan rasa gembira bila dengar cerita macam ni kan… rasa nak menitik air mata…

Bagaimana untuk Memiliki Vivix ?

Mudah je…..

Klik pada link ini untuk pembelian terus klik pada button di sini

 

imagesbeli

 

Hubungi saya di talian 016-2254805 atau emailkan sebarang pertanyaan ke syasya1411@gmail.com

Dengan setiap pembelian Vivix bersama dengan hargaset.com anda layak menerima:

* Tips esklusif
* Jadual Pengambilan
* Cara terbaik pengambilan Vivix

Semua di atas adalah esklusif untuk pelanggan hargaset.com sahaja!

Hubungi Kami segera!

 

* Untuk daftar Jadi Ahli Shaklee Boleh klik di Borang Pendaftaran Online atau SMS ke 016-2254805 taip ‘DAFTAR AHLI‘ Pengedar Shaklee Putrajaya.

 

Pengedar Shaklee Putrajaya

016-225 4805