Assalamualaikum, apa khabar semua? Nak kenal siapa Pengedar Shaklee Putrajaya, Shaklee Cyberjaya. Hai semua, saya syasya boleh panggil kak sya je. Kak sya ialah antara Pengedar Shaklee Putrajaya, Shaklee Cyberjaya di bawah bimbingan Master Salwa dan masih aktif sebagai Pengedar Shaklee Putrajaya, Shaklee Cyberjaya sehingga sekarang.

Kak sya masih bekerja dan Pengedar Shaklee Putrajaya, Shaklee Cyberjaya ni sebagai bisnes sampingan. Selain kak sya nak bantu seramai orang yang boleh untuk memperbaiki dan meningkatkan tahap kesihatan mereka.

Kak sya mempunyai 2 orang anak, seorang lelaki dan seorang perempuan. Tulang belakang dan kekuatan kak sya dalam bisnes Shaklee ni ialah suami kak sya yang banyak membantu melancarkan bisnes Shaklee kak sya ni. Terutama ketika waktu bekerja.

Kak sya adalah Peer Counselor bagi penyusuan Susu Ibu. Bidang penyusuan memang minat kak sya. Dan banyak pengalaman sepanjang perjalanan penyusuan kak sya yang akan dan telah kak sya kongsikan dengan korang semua.

Kak sya telah berkenalan dengan Shaklee ketika menyusukan anak sulung kak sya, kira-kira 7 tahun yang lalu. Lama kan tapi mula terbuka hati untuk mengenal Shaklee lebih dekat lagi semasa menyusukan anak kedua saya.

Masa nilah, kak sya daftar jadi ahli. Yang buat kak sya menjadi pengguna tegar Shaklee ialah ketika anak kedua kak sya tak sihat. Alhamdulillah dengan ikhtiar Shaklee hanis anak kedua kak sya semakin sihat. Boleh baca kisah hanis dalam blog ni di sini.

Selepas itu, kak sya terus jadi pengguna tegar Shaklee sehingga sekarang dan kak sya mula rasa kak sya kena berkongsi dengan semua tentang kebaikan produk shaklee.

Inilah sebab kenapa kak sya buat keputusan untuk menjadi pengedar shaklee putrajaya, kak sya nam bantu seramai yang mungkin untuk menjadi lebih sihat daripada sebelum ini.

Korang dialu-alukan untuk menyertai group awesome kak sya, kak sya akan groom korang dari zero sampai korang jadi hero. InsyaAllah. Itu janji kak sya.

Coretan ikhlas daripada syasya pengedar shaklee putrajaya.

Kak sya boleh dihubungi di

👉👉👉 http://www.wasap.my/60162254805 👈👈👈