Assalamualaikum… Saya nak share pengalaman buat bisnes shaklee dengan upline saya. Saya kenal mentor saya ni dah lama…. sejak dari group menyusu lagi…

Saya suka baca blog dia masa tu….

Mengenali beliau, pada saya hadiah dari Allah… sama seperti terlibat dalam Shaklee…. memang satu anugerah dari Allah…

Saya mula bertatih dalam shaklee dengan bantuan mentor kesayangan saya ni….

Dari tak tau apa pasal shaklee, pasal marketing, pasal blog…

Alhamdulillah, sekarang kalau customer tanya takdela panik, menggagau nak jawab….

Mami ni pada saya sangat special…. dia tau setiap anak shaklee dia macam mana….

Saya rasa sangat beruntung memiliki mentor yang hebat seperti beliau…..

Terima kasih mami Salwa Al’Izzah, di atas segala ilmu yang dicurahkan, menjadi tempat saya berkongsi rasa, selalu ada untuk kami adik beradik shaklee….. I Love You so much….

Take care mami….

#10wave
#tsunamishaklee
#superstarshaklee

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

wp-1474009861943.jpg