Blog

Assalamualaikum… Alhamdulillah hari ni dah bulan November sekejapnya rasa…. Bulan ni promo shaklee memang awesome tau…  Yang bestnya banyak vitamin offer bulan ni… Salah satu dari promo tu favourite anak-anak kat rumah… Pantang ada sekejap-sekejap tanya… Apa yang bestnya Nutriferon ni? Sangat bagus kalau untuk meningkat imun sistem kita, jadi kita susah untuk terkena demam,…

Assalamualaikum… Alhamdulillah, hari ni genap umur anak ibu si manis Hanis 3 tahun… Allahuakbar rasa macam baru je…. Pejam celik pejam celik sekejap je dah 3 tahun… Ibu doakan anak ibu hanis dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi anak yang solehah, di rahmati dan diberkati Allah… berjaya di dunia dan akhirat….  Ibu sayang hanis dan along…. …

​Assalamualaikum, percaya tak kalau saya cakap set menyusu shaklee antara 5 set shaklee paling top di malaysia. Orang sekarang lebih mementingkan kesannya selepas ambil, adakah ianya selamat atau ada bahan kimia atau tak… Dalam set menyusu shaklee ni ada vitalea, vitamin c, esp, alfafa, b complex dan ostematrix… Memang mengancam set menyusu shaklee ni… Apa…

Assalamualaikum, saya pernah cerita tak cara saya menjaga kulit agar sihat dan cantik dengan shaklee. ​Semasa saya mengandung anak sulung kulit muka memang tak berapa nak ok… Kulit muka saya naik bintik-bintil merah-merah di bawah kulit.  Kalau tengok memang malu nak ambil gambar… Sedih jugala masa tu, sebab masa bujang kulit takde sebiji jerawat dan…

​Assalamualaikum, saya nak kongsi dengan semua bagaimana cara produk shaklee bantu saya lebih sihat dan bertenaga. Alhamdulillah, sejak saya dan keluarga mengamalkan shaklee banyak perubahan yang saya perasan…. Antaranya saya tak perlu lagi berulang alik ke klinik macam dulu….dulu setiap minggu mesti pergi klinik…. Nak nak kalau along….memang asyik batuk dan makan ubat je la…

​Assalamualaikum, saya nak kongsi tentang office Shaklee di San Francisco yang bukan sekadar office biasa… Bila dengar cerita pasal HQ Shaklee di San Francisco dari upline upline rasa teruja nak pergi melawat HQ suatu hari nanti…. Apa yang uniknya tentang Shaklee HQ ni…. Uniknya sebab Shaklee sangat mementingkan alam sekitar, sesuai dengan falsafah produk tu…

Assalamualaikum, hari ni nak sharen kenapa antioksida penting untuk tubuh kita…. Tanpa kita sedar sebenarnya setiap hari tubuh kita terdedah dengan radikal bebas… Radikal bebas ni kalau di ternak banyak-banyak dalam tubuh boleh menyebabkan pelbagai penyakit nak bertandang…. Radikal bebas ni datang dari mana tau tak….dari asap rokok, pencemaran sekeliling kita, ubat ubat tu, sinaran…

Assalamualaikum, Apa khabar semua? Inilah close-up SOHO bisnes shaklee saya dari rumah… Antara, .:: CABARAN BISNES DARI RUMAH ::. Hari #1 : Gambar SOHO Sempena #tsunamishaklee saya akan kongsi sedikit intisari kehidupan saya berbisnes dari rumah dgn kawan2 di FB saya. Hari ni saya nak kongsi gambar SOHO saya. SOHO saya…. hurmm…. sebenar saya tak…

​Assalamualaikum, saya nak kongsi apa saya buat dengan bonus Shaklee yang dapat tiap-tiap bulan. Alhamdulillah… Setakat ni, setiap tengah bulan mesti dapat bonus dari Shaklee…. Selalunya bila dapat bonus Shaklee first sekali mesti bahagi dulu bagi mak sikit… supaya rezeki lebih berkat…. Sedekah sikit…. Lepas tu, reward suami dan anak-anak sebab sanggup ke hulu ke…

Assalamualaikum, Saya rasa setiap kita ni ada idola masing-masing.  idola yang kita nak sangat jadi macam idola kita tu la… Dalam bisnes Shaklee, idola saya ialah mami saya Salwa Al’Izzah…. Saya kenal beliau semasa dalam group penyusuan…..ingat lagi masa tu kursus MBfPC di Kedah…. Padahal beliau ni duduk kat KL tau, sanggup pergi ke Kedah,…

MENU