Blog

Assalamualaikum… Apa khabar semua? Hari ni kongsi dengan korang semua 5 kelas cara buat bisnes online dari mentor bisnes saya aka my mami. Korang tau tak bila kita buat keputusan untuk join bisnes online, tak kira la bisnes apa pun. Hatta bisnes Shaklee pun mesti kena berguru, kalau tak belajar dengan syaitan orang kata.  Ini…

Assalamualaikum… Hari ni sya nak kongsi sesuatu dengan korang. Ada 7 kelebihan beli Shaklee dan daftar ahli Shaklee dengan saya dari Group SuperstarShaklee. Apa yang bestnya kalau berdaftar dengan saya dari Group SuperStarShaklee. Antara 7 kelebihan beli Shaklee dan daftar ahli dengan saya dari Group SuperStarShaklee ni ialah: ada pengalaman 20 tahun makan shaklee dan…

Assalamualaikum.. Apa khabar semua? Hari ni kan sya nak share 5 tips menaikkan semangat bila rasa down dalam hidup atau bisnes. Setiap orang mesti ada turun naik atau rasa down dalam hidup atau bisnes. Pernah tak korang rasa sedih ke, putus asa atau rasa tak nak buat dah bisnes dah. Rasa penat, lelah semua ada….

Assalamualaikum… Hari ni saya nak share, 3 sikap orang bisnes yang saya belajar melalui bisnes Shaklee… Melalui bisnes Shaklee banyak ilmu yang saya dapat. dan saya rasa bersyukur kerana Allah pilih untuk join dalam group hebat ni. Semua ini saya belajar dari mami saya yang cantik dan bijak. Walaupun anak dia ni habis baik. Dia…

Assalamualaikum.. Apa khabar semua? Hari ni sya nak kongsi tentang landmark study shaklee bukti produk shaklee yang terbukti berkesan dan selamat. Apa tu… Sebenarnya inilah yang istimewanya produk shaklee. Kenapa istimewa dan bestnya produk Shaklee ni. Cuba korang perhatikan, ada tak produk kesihatan lain yang ada buat landmark study ni. Landmark study ni dilakukan oleh…

Assalamualaikum… Ini antara yang sentiasa bermain difikiran saya, Vivix Shaklee adalah produk Shaklee yang wajib ada dalam setiap rumah… Kenapa vivix shaklee perlu ada dalam setiap rumah di Malaysia. Sebab orang dulu-dulu, mana ada makanan proses. Mana ada makanan dalam tin. Makanan segera semua. Mana ada… Dulu-dulu nak dengar orang sakit TIBI, kanser, gout, kencing…

Assalamualaikum… Impian saya 20 tahun akan datang dengan bisnes Shaklee… Masa tu saya rasa, saya dah punya empayar bisnes Shaklee yang besar seperti Master Freddie dan Master Hj. Roslan…. Punya pasif income dari usaha saya sekarang. Ada ramai ahli dan leader di bawah empayar saya nanti. Pada waktu itu, saya dah lebih 10 tahun bersara…

Assalamualaikum… Apa khabar semua, hari ni kita bercerita tentang cara meningkatkan imun dalam tubuh.  Immune badan ni kalau korang nak tahu, bagaimana tubuh kita berusaha untuk melawan virus dan bakteria jahat yang ada di persekitaran kita. Jadi, bagaimana kita nak pastikan badan kita ni cukup kuat untuk melawan segala bakteria dan virus ni. Bagaimana kita…

Assalamualaikum… Dua tiga hari ni asyik lalu kat newsfeed ramai yang share tentang local trip tajaan Shaklee ke Pulau Langkawi… Macam best je tengok tau. Seronoknya tengok diorang, cemburu pula. InsyaAllah lepas ni giliran sya dan family pula… Kebetulan dalam group Shaklee ada yang dapat pergi, memang sepenuhnya di taja oleh Shaklee selepas penat bertungkus…

Assalamualaikum, Dalam apa jua kita buat, kita mesti ada mentor yang mengajar kita. Mentor saya dalam bisnes Shaklee ialah mami shaklee saya Salwa Al-Izzah. Saya kenal mami saya ni ketika zaman forum susu ibu, kemudian masa dalam group peer counselor breastfeeding. Mami saya ni dekat je dengan saya, tapi kami banyak jumpa dalam online je. Offline…

MENU