Blog

Assalamualaikum.. Apa khabar semua? Hari ni kan sya nak share 5 tips menaikkan semangat bila rasa down dalam hidup atau bisnes. Setiap orang mesti ada turun naik atau rasa down dalam hidup atau bisnes. Pernah tak korang rasa sedih ke, putus asa atau rasa tak nak buat dah bisnes dah. Rasa penat, lelah semua ada….

Assalamualaikum… Hari ni saya nak share, 3 sikap orang bisnes yang saya belajar melalui bisnes Shaklee… Melalui bisnes Shaklee banyak ilmu yang saya dapat. dan saya rasa bersyukur kerana Allah pilih untuk join dalam group hebat ni. Semua ini saya belajar dari mami saya yang cantik dan bijak. Walaupun anak dia ni habis baik. Dia…

Assalamualaikum.. Apa khabar semua? Hari ni sya nak kongsi tentang landmark study shaklee bukti produk shaklee yang terbukti berkesan dan selamat. Apa tu… Sebenarnya inilah yang istimewanya produk shaklee. Kenapa istimewa dan bestnya produk Shaklee ni. Cuba korang perhatikan, ada tak produk kesihatan lain yang ada buat landmark study ni. Landmark study ni dilakukan oleh…

Assalamualaikum… Ini antara yang sentiasa bermain difikiran saya, Vivix Shaklee adalah produk Shaklee yang wajib ada dalam setiap rumah… Kenapa vivix shaklee perlu ada dalam setiap rumah di Malaysia. Sebab orang dulu-dulu, mana ada makanan proses. Mana ada makanan dalam tin. Makanan segera semua. Mana ada… Dulu-dulu nak dengar orang sakit TIBI, kanser, gout, kencing…

Assalamualaikum… Impian saya 20 tahun akan datang dengan bisnes Shaklee… Masa tu saya rasa, saya dah punya empayar bisnes Shaklee yang besar seperti Master Freddie dan Master Hj. Roslan…. Punya pasif income dari usaha saya sekarang. Ada ramai ahli dan leader di bawah empayar saya nanti. Pada waktu itu, saya dah lebih 10 tahun bersara…

Assalamualaikum… Apa khabar semua, hari ni kita bercerita tentang cara meningkatkan imun dalam tubuh.  Immune badan ni kalau korang nak tahu, bagaimana tubuh kita berusaha untuk melawan virus dan bakteria jahat yang ada di persekitaran kita. Jadi, bagaimana kita nak pastikan badan kita ni cukup kuat untuk melawan segala bakteria dan virus ni. Bagaimana kita…

Assalamualaikum… Dua tiga hari ni asyik lalu kat newsfeed ramai yang share tentang local trip tajaan Shaklee ke Pulau Langkawi… Macam best je tengok tau. Seronoknya tengok diorang, cemburu pula. InsyaAllah lepas ni giliran sya dan family pula… Kebetulan dalam group Shaklee ada yang dapat pergi, memang sepenuhnya di taja oleh Shaklee selepas penat bertungkus…

Assalamualaikum, Dalam apa jua kita buat, kita mesti ada mentor yang mengajar kita. Mentor saya dalam bisnes Shaklee ialah mami shaklee saya Salwa Al-Izzah. Saya kenal mami saya ni ketika zaman forum susu ibu, kemudian masa dalam group peer counselor breastfeeding. Mami saya ni dekat je dengan saya, tapi kami banyak jumpa dalam online je. Offline…

Assalamualaikum… Kenangan manis 2016..Antara my best 2016 moment selain Shaklee.. Apa yek…tahun ni tahun air mata…huhu…tapi ada beberapa kenangan manis…bila teringat mesti senyum-senyum sendiri… Tahun ni anak ibu baru masuk sekolah…Ibu punyala risau, boleh ke anak ibu ni…sekali dapat jumpa kawan…boleh pula cakap, ibu balikla abang ok kat sini…best.. Sekolah ni besarla bu dari tadika…

Assalamualaikum… Hai semua, hari ni nak cerita apa ye. Sya nak cerita 7 sebab kenapa saya pilih bisnes Shaklee online. Memang ada yang tanya, kenapa bisnes Shaklee online. Kan banyak lagi bisnes online lain. Buat bisnes tudung online ke, bisnes baju online ke, takpun bisnes kek. Sya kan suka buat kek. Hurmm…. Bukan tak nak…

MENU