Blog

Hari ini saya ingin berkongsi kegembiraan salah seorang sahabat saya yang berpuas hati selepas menggunakan produk Shaklee Collagen Powder secara konsisten. Alhamdulillah, syukur pada Allah selepas menggunakan Shaklee Collagen Powder secara konsisten beliau telah mendapat hasil yang beliau inginkan. Lihatlah wajah beliau sebelum menggunakan Shaklee Collegen Powder dan selepas menggunakan Shaklee Collagen Powder. Terbukti keberkesanan Shaklee…

Harga Set Shaklee Vivix…. Hari ini saya ingin berkongsi kegembiraan salah seorang kawan saya yang telah mengambil Vivix dari Shaklee secara konsisten sejak 7 bulan yang lalu. Beliau mengambil Vivix dari Shaklee bagi merawat diabetes yang dihadapi beliau. Dan hasil  dari kesabaran beliau mengamalkan Vivix dari shaklee beliau telah berjaya pulih dari diabetes yang dihidapi. Alhamdulillah,…

Mawar Ingatlah sesungguhnya Allah Maha Mengampuni org yang beristighfar, Maha Pemberi taubat kepada sesiapa saja yang bertaubat dan menerima orang-orang yang kembali kepadaNya. Mawar Kasihanilah orang yang lemah, nescaya anda akan bahagia. Berilah orang yang memerlukan pertolongan, nescaya anda akan merasa puas. Rendamlah emosi anda, nescaya anda akan selamat Mawar Optimislah, kerana sesungguhnya Allah bersamamu,…

Merasa tertekan atau stress….tak tahu apa nak buat untuk menghadapinya….Jom baca: 1. Membaca Al-Quran dengan mentadabbur maknanya iaitu mendalami, memahami serta menghayati isi kandungannya. 2. Membanyakkan istighfar dan bertaubat. 3. Mendekatkan diri kepada Allah S.W.T dengan mematuhi segala perintah-Nya dan meninggalkan segala larangan-Nya 4. Membanyakkan sedekah semata-mata kerana Allah 5. Bijak dalam menguruskan masa, tenaga,…

Rengungan untuk hari ini…tak tahu nak tulis apa….jadi kita tgk gambar je lah ye…hari ni…     Syasya on Google+

Mendengar isteri membebel di rumah, itu beerti aku masih punya keluarga. Mendengar suami masih berdengkur di sebelahku, itu beerti aku masih punya suami Mendengar ayah dan mak menegurku dengan tegas, itu beerti aku masih punya mak dan ayah Merasa letih setiap petang selepas penat bekerja, itu beerti aku masih mampu bekerja keras Membersihkan pinggan dan…

Jom baca apa kata mereka yang telah mencuba Vivix dari Shaklee ni…Vivix mmg terbaiklah…..   Syasya on Google+

Assalamualaikum…. Hari ni kita review skit pasal Vivix™…. Vivix™ merupakan  satu Revolusi Terbaru dari Shaklee. Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Elderberi Eropah, Anggur Muscadine  dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel…

Testimoni Turun Berat Badan….

Alhamdulillah..beliau telah berjaya menurunkan berat badan beliau…anda bagaimana???   Syasya on Google+

Harga Set Penyusuan Optimum ini adalah bagi ibu-ibu yang mementingkan kecergasan dan kesihatan. Set Penyusuan Optimum ini dapat membantu ibu-ibu memperbanyakkan susu dengan syarat, menambahkan tenaga bagi urusan harian, menambahkan sistem imunisasi badan, membantu memperbaiki kesihatan kulit, membantu pengawalan berat badan. Set Penyusuan Optimum ini terdiri dari: B-Complex Vita-C Alfafa Ostematrix Energizing Soy Protein  …

MENU