Refleksi 2016 Dan Azam 2017

Assalamualaikum, refleksi 2016 dan azam 2017. Alhamdulillah 2016 telah berlalu banyak suka dan duka yang sya lalui.  Dalam tahun 2016 sya kehilangan 2 insan yang sya sayang. Arwah tok abah dan arwah pak lang. Hanya selang beberapa hari sahaja. Alhamdulillah, sya...

Cara Hilangkan Ruam Dengan Produk Shaklee

Assalamualaikum, apa khabar? Hari ni sya nak kongsi testimoni salah seorang customer sya. Customer ni anak dia naik ruam, dia dah cuba macam-macam produk. Last sekali dia terbaca pasal herbal blend shaklee. Yang buat dia tertarik ialah paraben free. Dia memang cari...

Cara Hentikan Bayi Menangis.

Assalamualaikum, Apa khabar semua? Hari ni sya nak kongsi dengan semua bagaimana cara hentikan bayi menangis. Sya rasa ramai ibu-ibu muda di luar sana yang pertama kali atau pengalaman pertama dengan bayi korang kan. Bila bayi menangis dah buat macam-macam masih...

Target 2017 Yang Saya Mesti Capai 1 Tahun Dari Hari Ini

Assalamualaikum… Hari ni sya nak share target 2017 yang saya mesti capai 1 tahun dari hari ini. Apa target korang setahun dari sekarang..jom share… Target ni kita kena tulis supaya terpahat dalam otak, bila dah terakam kita akan mula bergerak untuk...

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Shaklee Online

Assalamualaikum… Jom hari ni sya nak kongsi cara bayar hutang PTPTN dengan bisnes Shaklee online. Kebanyakkan pelajar yang melanjutkan pelajaran di Universiti swasta dan kerajaan merupakan peminjam PTPTN. Sya sendiri dulu merupakan peminjam PTPTN. Bayang baru...