​Assalamualaikum, saya nak kongsi tentang office Shaklee di San Francisco yang bukan sekadar office biasa…

Bila dengar cerita pasal HQ Shaklee di San Francisco dari upline upline rasa teruja nak pergi melawat HQ suatu hari nanti….

Apa yang uniknya tentang Shaklee HQ ni….

Uniknya sebab Shaklee sangat mementingkan alam sekitar, sesuai dengan falsafah produk tu sendiri mesra alam….

Kat Shaklee HQ ni bahan-bahan kayu dan pintu di ambil dari kawasan hutan mampan.

Permaidani kat Shaklee HQ ni dibuat daripada bahan yang dikitar semula. Begitu juga dengan kerusi-kerusi.

Tanaman landskap yang di jaga rapi, penggunaan sensor pergerakan bagi mengawal suis lampu.

Peredaran udara melalui bawah lantai untuk penggunaan tenaga lebih berkesan dan menjamin kualiti udara.

Penghadang tingkap yang di kawal dengan sensor elektrik.

Ruang dalaman yang luas bagi menggalakkan suasana kerja yang lebih harmoni dan menjamin peredaran udara segar.

Serta penggunaan Low-E glass di seluruh bangunan untuk penggunaan tenaga yang efisien.

Dengar pun kita dah wondering macam mana pejabat dia kan…InsyaAllah saya akan sampai sana nanti….Amin…
#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805