Beberapa bulan lepas anak sulung saya mengalami masalah batuk dan selsema yang berterusan iaitu sekejap batuk dan selsema dia akan berhenti dalam 2-3 hari selepas mengambil antibiotik. Selepas itu ia akan berulang kembali. Ia bermula dari selepas kelahiran adik dia sehingga berlarutan pada bulan Februari baru-baru ini.

Pelbagai cara dan vitamin saya usahakan. Ini kerana bimbang dengan tahap kesihatan dia. Sampai ke tahap saya refer berjumpa dengan pakar kanak-kanak dan saya dinasihatkan untuk tidak menghantar anak ke sekolah dalam masa seminggu untuk melihat keadaan dia. Dengan dibekalkan ubat dan antibiotik. Saya rasa bersalah kerana terlalu kerap memberi ubat kepada dia. Oh anak kalaulah kau tahu perasaan ibu tika itu.

Sebenarnya ada seorang rakan telah menyorkan kepada saya supaya berikan Nutriferon kepada anak saya untuk menambah imun badan kepadanya. Tetapi kerana kekangan kewangan saya diamkan sahaja. Sungguh saya tak mampu walaupun telah menjadi ahli Shaklee.

Kemudian tak tahu macam mane saya tekad membeli nutriferon kepada anak saya. Alhamdulillah selepas kali pertama mengambil nutriferon dia dah menunjukkan perubahan. Setelah mengambil hanya 3 sachet anak saya telah sembuh sepenuhnya dari masalah batuk, sakit tekak dan selsema secara serentak.

Sehingga sekarang alhamdulillah, Anak saya sudah kurang mengalami masalah sakit tekak, batuk, selsema dan demam panas. Ternyata nutriferon membantu saya walaupun harganya agak mahal tapi sangat berbaloi untuk dimiliki. Insya Allah kuasa menyembuh sagala penyakit dari Allah kan. Kita hanya berusaha.

 

#SayaJual Shaklee

pm@whatapp: 016-2254805

nutiferon