National Conference Shaklee, Orlando, Florida

Post 91 of 224

Assalamualaikum….

Hari ni duk stalk facebook master-master yang pergi National Conference….

Hari ni delegasi Shaklee Malaysia akan ke Orlando, Florida bagi menghadiri National Conference di sana….

Ya Allah terujanya tengok beg-beg tersusun….tengok diorang berkumpul ramai-ramai….

Semua di taja oleh Shaklee sepenuhnya….tinggal bawa badan je…..

Dari bagasi, tiket kapal terbang, penginapan, transport di sana, duit makan sehari USD 300 setiap seorang. Malah, untuk delegasi Malaysia makanan halal, ruang solat juga disediakan…..Layanan VVIP dari shaklee……pergi bawa badan je…..best ke best…..

Seronoknya……

Kalau nak pergi kena kerja keras, then trip ni dapat as reward selepas penat bekerja keras selama 1 cycle….

Sebenarnya, trip ni untuk achiever….selain dari Natinal Conference ni, ada lagi beberapa trip dari Shaklee so kita boleh pilih…

Untuk tahun ni, trip ke jepun, yang ni dah lepas….ada yang pilih trip ziarah umrah yang ni hujung tahun ni….

Ada satu lagi trip tahun ni dari shaklee, iaitu cruise…..best kan….

Tapi, kena gigih berusaha baru dapat…..tak usaha tak dapat apa…..dapat nganga je tengok orang dah ke bulan korang duk menung kat bawah….ehhehhh…..

InsyaAllah, doakan saya dapat 2 keping tiket ziarah umrah untuk mak abah saya for next cycle….

Doakan ye…..saya nak bagi mak abah rasa layanan VVIP dari shaklee…..

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

image

image

8

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU