Assalamualaikum… Saya nak kongsi ketika saya mula-mula buat keputusan nak buat bisnes tanpa modal. Selepas beberapa ketika menjadi pengamal tegar supplement semulajadi, saya jadi tertarik untuk berkongsi apa yang saya dapat dari Shaklee…

Keinginan ni datang lepas saya lihat sendiri anak saya kembali sihat seperti biasa perlahan-lahan. Yang penting saya tak bergantung pada krim sapu yang ada steroid tu. Boleh baca kat sini.

Bila saya beritahu suami saya, satu je dia tanya. “Abah tak kisah, tapi dengan beban kerja yang ibu ada sekarang, ibu nak tambah dengan buat bisnes. Ibu ada modal ke, ibu boleh buat ke. Tanpa jejaskan tanggungjawab ibu pada kerja dan keluarga. Ibu boleh ke”.

Lama juga saya fikir, bukan senang ni. Lepas tu saya cakap redah je la. Saya terus buat perlahan-lahan.

Inilah penguat semangat saya, push factor saya. Mak dan abah saya, yang tak pernah berhenti menyokong apa sahaja yang saya nak buat.

Suami dan anak-anak sebagai tulang belakang saya. Suami yang sanggup jadi runner pergi shaklee hantarkan pada customer saya, tatkala saya terikat dengan waktu pejabat.

Mami shaklee saya Master Salwa Al’izzah yang tak pernah putus-putus bagi saya aura dan semangat untuk terus mendaki ke puncak bersama Shaklee..

Terima kasih diatas sokongan semua…

InsyaAllah, saya sedang buat yang terbaik yang saya boleh untuk tidak mengecewakan kalian. Kerana saya sangat sayang kalian.

 

Pengedar Shaklee Putrajaya

016.225.4805

images