Assalamualaikum…

Hari ni saya nak kongsi kenapa set mighty 3 gems wajib ada di rumah, terutama ​bila bulan Ramadhan atau waktu nak ganti puasa, set mighty 3 gems ni memang jadi rebutan….

Ini pengalaman sendiri tau, sebelum amal set ni masa menyusu dan mengandung dulu….

Balik kerja je, sampai kat rumah dah terkelepet, tinggal tak merangkak je…punya letih tak larat…

Anak saya pun, saya nampak perbezaan sebelum ambil set ni dengan selepas ambil set ni masa awal puasa hari tu….

Memang tekelepet si along ni, sebelum saya mula bagi set ni…. Seminggu pertama tu memang letih semacam anak bertuah ni…

Lepas saya start bagi set ni…. balik sekolah petang pun boleh nampak dia masih aktif… nak nak mulut dia tak berenti bercakap…. hihihi….

Set ni, membantu kita kekal segar, bertenaga dan memberi rasa kenyang sampai petang….

Kalau tak lalu sahur, saya ambil set ni dengan 3 biji kurma….

Alhamdulillah…memang membantu….

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805
Pss: korang cuba baru korang tau…power ke power…bukan power rangers ye….