Assalamualaikum… Apa khabar? Hari nikan sya rasa macam nak bercerita kenapa kena mula bisnes online sekarang dalam ekonomi hari ni.

Ekonomi masa kini agak membimbangkan, dengan kenaikan harga keperluan asas. Serba serbinya naik. Sya yang bekerja pun rasa tempiasnya. Kalau dulu memang terasa, alhamdulillah sejak mula bisnes online dan bonus Shaklee yang sentiasa masuk tepat pada masanya. Sya dah boleh menarik nafas sedikit lega.

Kenapa kita kena mula bisnes online sekarang? Sya bagitahu ye. Bisnes online tak memerlukan modal yang besar, cukup sekadar ada internet, barang nak jual dan gadget. Kalau buat bisnes Shaklee online lagi mudah, tak payah nak simpan stok macam kat gudang.

Yang keduanya, bisnes online ni sebenarnya less risk atau berisiko rendah. Nak tau kenapa? sebab bisnes online tak memerlukan kita untuk bayar sewa bangunan, bayar gaji pekerja, bayar kos operasi dan macam-macam lagi. Bisnes online lebih murah.

Yang ketiganya, Bisnes online ni sangat fleksibel. Kita adalah pemilik dan kita juga pekerja dalam bisnes kita. Kalau kita buat, kita dapat pulangan yang lumayan. Kalau kita tak buat, kita tak dapat apa. Tindakan tu perlu kalau kita bisnes online. Belajar banyak beribu pun kalau tak buat memang tak dapat apa. Betul tak.

Yang Keempatnya, bisnes online ni sekarang tengah trending tau. Sebab orang sekarang, masa sangat terhad untuk shopping. Diorang lebih suka shopping online senang katanya, jimat masa. Pilih dan bayar. Zassss…..esok barang sampai di pintu rumah. Senang betul tak. semua dihujung jari.

Yang kelimanya, dengan bisnes online kita boleh dapat pelanggan dari seluruh dunia. World wide gitu. Bestkan. Cuba bayangkan kita duduk di Malaysia pelanggan kita dari United Kingdom ke, Dubai ke. Memang awesome tu….

Bisnes Online adalah bisnes yang paling mudah, jimat kos dan paling rendah risiko. Malah dah jadi trend pun di Malaysia. Betul tak?

Nak join Bisnes online saya, Boleh klik >>>> DISINI<<<<<< untuk mendaftar.

 

 

Sya Pengedar Shaklee Putrajaya

016.225.4805