Assalamualaikum… Saya nak kongsi tentang kelas bisnes dan coaching bisnes shaklee yang superb. 

Paling saya tak boleh lupa, masa mula-mula attend kelas anjuran Shaklee….

Masa tu kat times square KL….

Malam tu punya risau sebab kena pergi seorang dengan anak-anak kelas tu…. drive sendiri dari Putrajaya….

Siap suruh kawan-kawan dalam group doakan dapat sampai awal kelas…. ye la masa tu Hanis kecik lagi…. baru setahun lebih masa tu….

Alhamdulillah, dapat sampai awal ke kelas dan anak-anak tak meragam pun….

Tapi, balik hanis mengamuk…. nak bawa kereta pun tak boleh…. siap kena tahan polis lagi….

Polis siap pesan bawa kereta elok-elok…. sebab dia tengok hanis melalak bagai kena pukul kat car seat…..

Kenangan betul….

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#bisnesdarirumah

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805