Kelas Bisnes dan Coaching Bisnes Shaklee Yang Superb

Post 70 of 224

Assalamualaikum… Saya nak kongsi tentang kelas bisnes dan coaching bisnes shaklee yang superb. 

Paling saya tak boleh lupa, masa mula-mula attend kelas anjuran Shaklee….

Masa tu kat times square KL….

Malam tu punya risau sebab kena pergi seorang dengan anak-anak kelas tu…. drive sendiri dari Putrajaya….

Siap suruh kawan-kawan dalam group doakan dapat sampai awal kelas…. ye la masa tu Hanis kecik lagi…. baru setahun lebih masa tu….

Alhamdulillah, dapat sampai awal ke kelas dan anak-anak tak meragam pun….

Tapi, balik hanis mengamuk…. nak bawa kereta pun tak boleh…. siap kena tahan polis lagi….

Polis siap pesan bawa kereta elok-elok…. sebab dia tengok hanis melalak bagai kena pukul kat car seat…..

Kenangan betul….

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#bisnesdarirumah

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU