Idola Saya Dalam Menjalankan Bisnes Shaklee

Post 55 of 224

Assalamualaikum,

Saya rasa setiap kita ni ada idola masing-masing.  idola yang kita nak sangat jadi macam idola kita tu la…

Dalam bisnes Shaklee, idola saya ialah mami saya Salwa Al’Izzah….

Saya kenal beliau semasa dalam group penyusuan…..ingat lagi masa tu kursus MBfPC
di Kedah….

Padahal beliau ni duduk kat KL tau, sanggup pergi ke Kedah, pergi kursus dengan husband dan bawa anak kecil seorang….

Lepas tu, dalam Shaklee…Jangan tanya macam mana saya end up register bawah beliau…kuasa Allah kan….

Mungkin sebab beliau ni seorang yang berjiwa besar, positif, gigih dan paling penting saya suka kelainan yang beliau ada…

Banyak yang saya belajar dari beliau….bukan setakat bisnes yang beliau titik beratkan….hubungan kita dengan Allah dan keluarga pun sentiasa ditekankan…..

Walaupun, anak dia ni tak berapa nak duplicate sangat….tapi beliau selalu ada untuk anak dia ni….hihihi….

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#shakleeputrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

Pss….sory mami saya pinjam gambar ye….

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU