Healing Crisis vs Healing Reaction Bila Makan Supplement

Post 67 of 224

Assalamualaikum…

Apa khabar semua? Sya nak tanya pernah tak korang alami demam, pening kepala, badan naik gatal-gatal. Semua ni terjadi selepas mengambil supplement atau vitamin….

Ini ramai orang tak tahu tau…. Orang ingat bila jadi macam ni vitamin atau supplement tu tak sesuai dengan badan mereka….

Ini pernah terjadi pada saya masa mula-mula saya ambil vivix….

Saya mula alami Healing Crisis selepas seminggu ambil vivix…. Habis badan naik merah-merah satu badan, punya gatal subhanallah, rasa mengantuk dan badan rasa letih…

Jadi, saya terus bertanya dalam support group… ooo… rupanya badan saya ni ada toksin….

Masa tu, saya nak eksperimen kononnya nak tengok apa healing krisis lepas ambil vivix. Jadi, saya berhenti ambil semua vitamin lain…

Tapi, lepas saya ambil dengan set. Healing krisis yang saya makin berkurang…

Alhamdulillah, lepas tu badan rasa ringan, bertenaga, cergas, kulit muka makin ok, berat pun masa tu turun banyak….

Kalau dulu nak ambil gambar pun malu…

#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU