FRESH LAUNDRY CONCENTRATE POWDER

Post 86 of 224

Assalamualaikum w.b.t….

Apa khabar semua? Hari ni sya rasa nak share salah satu produk selain dari vitamin dan supplements iaitu Fresh Laundry Concentrate Powder….. serbuk pencuci pakaian…. Ini antara produk Shaklee yang laris selain vitamin dan supplement tau….

Pernah tak korang basuh baju, lepas basuh baju korang rasa baju yang basuh tu tak bersih, rasa baju tu ada bau tak fresh, kadang rasa ada bau masam atau hapak…..

Mesti pernah kan…..

Sebenarnyakan kalau korang nak tau lah, kebanyakkan serbuk pencuci mungkin mengandungi bahan perengsa yang boleh diserap melalui kulit atau sedutan yang menjadi penyebab biasa alahan.

Kandungan seperti triethanolamine dodecylbenzesulfonate boleh merengsakan kulit dan disenaraikan antara bahan berbahaya oleh EPA dan Dot.

Apabila bersentuhan dengan bahan berbahaya tersebut boleh merengsa dan membakar kulit dan mata, bauan dari bahan berbahaya tersebut juga boleh merengsa hidung, tekak dan paru-paru menyebabkan batuk, lelah atau sesak nafas.

Selain itu, ia boleh menyebabkan kulit kekeringan, kegatalan, kerengsaan kronik dan ruam.

Apa yang menyebabkan Fresh Laundry Concentrate Powder ini berbeza dengan produk pencuci yang lain?

1. Selamat

  • Ianya hipoalergenik
  • Tidak mengandungi klorin
  • Tiada atau tanpa bahan kimia merbahaya
  • Sangat sesuai digunakan untuk semua fabrik yang boleh dibasuh

2. Berkesan

  • Keberkesanan yang sama dalam semua jenis suhu, samaada air panas mahupun air sejuk
  • 1 auns sahaja sudah memadai untuk cucian bagi muatan sederhana
  • Berkepekatan tinggi
  • Menjadikan pakaian putih lebih putih
  • Menjadikan pakaian berwarna lebih berseri

3. Mesra Alam

  • Tanpa fosfat, borat dan nitrat
  • Tanpa bahan pewarna
  • Surfaktan bersifat biodegradeable
  • Rumusan yang semulajadi yang mesra alam
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan.

Serbuk pencuci Fresh Laundry Concentrate Powder ni memang di jamin selamat, berkesan dan mesra alam.

 

Bagaimana untuk Memiliki Serbuk pencuci Fresh Laundry Concentrate Powder?

Mudah je…..

Boleh mesej atau call saya di talian 016-2254805 atau emailkan sebarang pertanyaan ke syasya1411@gmail.com

Hubungi Kami segera!

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU