Assalamualaikum…

Kalau cerita tentang destinasi impian saya untuk bercuti dengan bones shaklee rasa macam feel je…. Apa ye destinasi impian saya.

Selain dari nak bawa mak abah pergi umrah dengan kami sekeluarga….
Saya ada satu tempat yang saya teringin nak pergi…..

Saya nak pergi Istanbul, Turki….

Kenapa turki, ntahla ye…. saya tertarik dengan reka bentuk bangunan kat sana, tertarik dengan keindahan alam semulajadi ciptaan Allah…..

Sebenarnya lebih pada teruja tengok mami Siti Al’Izzah share pasal mak abah dia pergi turki dan umrah dengan tajaan penuh dari shaklee…

Kalau saya nak pergi turki….. saya nak pergi dengan keluarga saya dan dah tentu saya nak bawa mak dan abah saya….

Saya nak kongsi saat manis di sana dengan suami dan anak-anak serta mak dengan abah….

Saya ada buat research sikit-sikit pasal pergi turki ni…. Anggaran budget dalam RM 3000 seorang….hurmm…..

Tapi ini tempat kedua dalam list impian saya, jadi saya rancang nak mula menabung hujung tahun depan….. sebab rasa nak pergi sana dalam tahun 2018 hujung tahun….

Hihihi…. jauhnya impian… semoga impian ni terlaksana dan mak abah saya dikurniakan umur yang panjang dan sihat tubuh badan….

Doakan saya dapat capai destinasi impian saya ye…

Amin…..

#10wave

#tsunamishaklee

#shakleeputrajaya

#mydreamvacation
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805