Close-Up SOHO Bisnes Shaklee Saya Dari Rumah

Post 53 of 224

Assalamualaikum,

Apa khabar semua?

Inilah close-up SOHO bisnes shaklee saya dari rumah… Antara,

.:: CABARAN BISNES DARI RUMAH ::.

Hari #1 : Gambar SOHO

Sempena #tsunamishaklee saya akan kongsi sedikit intisari kehidupan saya berbisnes dari rumah dgn kawan2 di FB saya. Hari ni saya nak kongsi gambar SOHO saya.

SOHO saya…. hurmm…. sebenar saya tak ada SOHO pun cuma ni lah tempat saya selalu tulis borang pos laju, update data customer, tulis impian atau target saya.

Paling penting saya memang suka duduk kat sini. Kadang berangan pun kat sini…..

Jom meriahkan cabaran #bisnesdarirumah!

#10wave
#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#pengedarshakleeputrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

 

fb_img_1474015349996

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU