Produk Antioksida Shaklee

Assalamualaikum, hari ni nak sharen kenapa antioksida penting untuk tubuh kita…. Tanpa kita sedar sebenarnya setiap hari tubuh kita terdedah dengan radikal bebas… Radikal bebas ni kalau di ternak banyak-banyak dalam tubuh boleh menyebabkan pelbagai...

Close-Up SOHO Bisnes Shaklee Saya Dari Rumah

Assalamualaikum, Apa khabar semua? Inilah close-up SOHO bisnes shaklee saya dari rumah… Antara, .:: CABARAN BISNES DARI RUMAH ::. Hari #1 : Gambar SOHO Sempena #tsunamishaklee saya akan kongsi sedikit intisari kehidupan saya berbisnes dari rumah dgn kawan2 di FB...

Pengakuan Jujur Tentang Bisnes Shaklee

​Assalamualaikum, Saya nak buat pengakuan jujur tentang bisnes Shaklee dan sepanjang menjadi SID shaklee ni…. Jatuh bangun dalam shaklee perkara biasa kot…bisnes kan…..mesti ada jatuh bangun berjalan berlari…. Pernah tau, ada satu bulan tu...

Kelas Bisnes dan Coaching Bisnes Shaklee Yang Superb

Assalamualaikum… Saya nak kongsi tentang kelas bisnes dan coaching bisnes shaklee yang superb.  Paling saya tak boleh lupa, masa mula-mula attend kelas anjuran Shaklee…. Masa tu kat times square KL…. Malam tu punya risau sebab kena pergi seorang...

Pengalaman Customer Shaklee Saya Paling Diingati

Assalamualaikum… Hai semua…. Apa khabar? Saya nak kongsi tentang seorang customer shaklee yang paling saya ingati dan sangat baik…. customer saya ni tiap-tiap bulan mesti tanya shaklee buat promo apa bulan ni. Dan Tiap-tiap bulan customer ni memang...

Puasa Sunat Arafah

Assalamualaikum… Hari ni puasa sunat Arafah.. Selamat berpuasa kepada mereka yang berpuasa sunat hari ni… Bangun sahur jangan lupa niat ye… ​ ​ Syasya on...