Category archive: Pelbagai

​Assalamualaikum, Saya nak buat pengakuan jujur tentang bisnes Shaklee dan sepanjang menjadi SID shaklee ni…. Jatuh bangun dalam shaklee perkara biasa kot…bisnes kan…..mesti ada jatuh bangun berjalan berlari…. Pernah tau, ada satu bulan tu tengah syok dapat order banyak…. Sekali Allah duga, bulan depannya tu langsung satu sale pun takde…. Mula-mula tu terfikir…. kenapa ni……..

Assalamualaikum… Saya nak kongsi tentang kelas bisnes dan coaching bisnes shaklee yang superb.  Paling saya tak boleh lupa, masa mula-mula attend kelas anjuran Shaklee…. Masa tu kat times square KL…. Malam tu punya risau sebab kena pergi seorang dengan anak-anak kelas tu…. drive sendiri dari Putrajaya…. Siap suruh kawan-kawan dalam group doakan dapat sampai awal…

Assalamualaikum… Hai semua…. Apa khabar? Saya nak kongsi tentang seorang customer shaklee yang paling saya ingati dan sangat baik…. customer saya ni tiap-tiap bulan mesti tanya shaklee buat promo apa bulan ni. Dan Tiap-tiap bulan customer ni memang akan beli produk shaklee. Bila tanya jomla join jadi ahli… Customer ni taknak… pelikkan… kalau jadi ahlj…

Assalamualaikum… Hari ni puasa sunat Arafah.. Selamat berpuasa kepada mereka yang berpuasa sunat hari ni… Bangun sahur jangan lupa niat ye… ​ ​ Syasya on Google+

Assalamulaikum.. Hari ni kan, sya sebenarnya tengah fikir betapa produk Shaklee memang terbaik sebab botol kosong pun ada guna. Apa nak buat dengan botol-botol shaklee yang dah habis ni.. Sya baru perasan sebenarnya, banyak rupanya botol-botol shaklee ni… Dalam banyak-banyak botol kosong tu. Sya paling suka tong ESP…. Apa yang sya buat dengan tong ESP……..

Assalamualaikum…. Apa khabar korang? sihat? Hari ni saya terbaca dalam group whatapp pasal tikar beracun? Berderau darah bila baca…. ehh!!! ye ke ni…. betul ke ni…. punyalah terkejut…sebab dulu saya ada sekeping tikar macam tu gambar boboiboy…. Tapi, pakai kejap je….sebab anak-anak buat pertandingan siapa dapat koyak paling besar….hilang habis gambar boboiboy tu… Jadi, saya…

Alhamdulillah…Julai 2016 sangat awesome….Closing yang sangat mendebarkan…. Hari ni dah mula bulan baru…..bulan ni Promo best tau… Ostematrix ========= 1. Setiap pembelian 7 botol ostematrix dengan harga 6 botol 2. Setiap pembelian 2 botol ostematrix pada 5% diskaun. Vitalea For Children (VFC) ==================== Setiap pembelian 4 botol Vitalea For Children pada harga 3 botol #superstarshaklee…

Assalamualaikum… Sempena Hari Raya pada hari ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pembaca, anak shaklee saya, pelanggan-pelanggan hargaset.com…. Saya juga ingin memohon maaf andai kata ada terkasar kata, perbuatan atau apa sahaja yang membuatkan anda terasa hati dengan saya…. Semoga lebaran ini memberikan seribu kemanisan dan keindahan buat kita semua…. Salam Aidilfitri…

Assalamualaikum…. Selamat tahun bagi mereka yang beragama Islam….. Salam Maal Hijrah…. Dikesempatan ini saya ingin menyusun jari sepuluh memohon ampun dan maaf andai ada bicara atau kata-kata yang di lafazkan menyinggung perasaan. Didoakan semua yang membaca ini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, berjaya di dunia dan akhirat. Selamat tahun baru…. Jom buat list azam baru….semoga…

HARGA ROKOK NAIK!!!!!! Harga rokok naik RM 9 sehari sekotak = RM 9 30 hari 30 kotak = RM 420 Di tangan saya ada 97 botol jus pembuang nikotin dalam darah yang telah banyak bantu ramai perokok berhenti merokok dalam masa 2 minggu sahaja. Harga? Lebih murah dari kos rokok kotak besar untuk sebulan Untuk…

MENU