Category archive: Set Menyusu Shaklee

Assalamualaikum, hai korang. Hari ni kak sya nak kongsi kenapa set bersalin Shaklee pilihan utama para ibu sekarang. Ini kerana set bersalin shaklee ni merupakan set bersalin moden, yang membantu ibu-ibu sekarang yang sering berpantang sendiri. Set bersalin shaklee ini sangat mudah untuk digunakan dan membantu para ibu selepas bersalin untuk kekal sihat, cergas dan bertenaga….

Assalamualaikum, apa khabar semua? Jom,, hari ni sya nak kongsi cara saya banyakkan susu badan dengan produk Shaklee. Macam mana kita nak banyakkan susu badan. Ada beberapa amalan yang sya amalkan bermula dari fasa kehamilan sehinggalah bersalin. Antara yang sya buat ialah pasang niat yang kita boleh menyusukan anak kita sehingga anak berumur 2 tahun….

​Assalamualaikum, percaya tak kalau saya cakap set menyusu shaklee antara 5 set shaklee paling top di malaysia. Orang sekarang lebih mementingkan kesannya selepas ambil, adakah ianya selamat atau ada bahan kimia atau tak… Dalam set menyusu shaklee ni ada vitalea, vitamin c, esp, alfafa, b complex dan ostematrix… Memang mengancam set menyusu shaklee ni… Apa…

Assalamualaikum… Hari ini saya ingin berkongsi sedikit tentang penyusuan susu ibu selepas melahirkan. Ramai yang bertanya pada saya kenapa susu mereke sedikit dan tidak banyak macam orang lain. Ini apa yang saya pelajari dari kursus Peer Counselor for Breastfeeding yang pernah saya hadiri dan juga dari sedikit pengalaman saya menyusukan 2 orang anak. Tahukah semua…

Alhamdulillah… Dulu sebelum mengambil Energizing Soy Protein (ESP) saya selalu rasa bila tengahari je rasa lemau, letih dan mengantuk. Alhamdulillah…. Itu dulu, sekarang selepas mengambil dan amalkan Energizing Soy Protein (ESP) setiap hari. Saya dapat merasakan perubahan yang ketara sekarang. Syukur dengan izin dari Allah. Sekarang badan saya dah tak rasa lesu sepanjang hari. Susu nampak…

MENU