Category archive: Set Detoks Shaklee

​Assalamualaikum, pati Restrevatrol pati kegemaran saya. Apa tu pati Restrevatrol ni. Pati restrevatrol ni adalah pati gabungan antara anggur dan beberapa jenis tumbuhan yang mengandungi antioksida yang sangat tinggi. Inilah antara salah satu produk Shaklee yang sya ambil. Bukan setakat ambil, sya dah jatuh cinta dengan pati restrevatrol ni. Dulu, ketika mula-mula ambil adalah asbab…

Assalamualaikum… Hari ni sya nak kongsi dengan korang bagaimana shaklee membantu menghilang ketagihan kepada makanan manis hanya dengan Set detoks Shaklee…. Antara salah satu tanda awak kena detoks ialah… Asyiklah mengidam nak makan kek, nak makan coklat, nak makan ais krim, nak minum ice blended chocolate… Banyak lagi la… Bila tak dapat makan mulalah terbayang-bayang…

MENU