PROMOSI APRIL 2016

Assalamualaikum… Alhamdulillah….bulan ke dua dalam cycle Shaklee yang baru…..Bulan lepas adalah bulan yang sangat awesome dalam group kami…. Pagi-pagi bila buka Shaklee2u nak tengok apa shaklee promosi bulan ni….yess……Promosi...

Promosi Hujung Tahun Shaklee Disember 2015

Assalamualaikum… Dah lama tak bersiaran dengan semua…..Sekarang agak sibuk dengan kerja hakiki tapi kedai online masih dibuka untuk semua ye…. Bulan Disember 2015 ini Shaklee buat promosi best tau…. ok….meh nak cerita…..Apa yang...

PROMOSI OKTOBER YANG OWESOME

Assalamualaikum…. Apa khabar semua…… Hari ni…nak bagitahu semua yang bulan oktober ni shaklee buat promosi gila-gila… Bila tengok produk yang promosi terus woww…..bestnya….. Pada saya semua produk shaklee best….sebab...

Promosi Shaklee Raya Julai 2015

Assalamualaikum…. Bulan ni shaklee menawarkan promosi raya Julai 2015 yang sangat best… Apa dia yang best sangat tu ialah bulan ni Vivix, B compleks dan Vita Lea for Children.. Vivix Untuk Vivix Shaklee, menawarkan: Setiap pembelian 7 botol pada harga 6...