Category archive: Herbal Blend®

Assalamualaikum, apa khabar? Hari ni sya nak kongsi testimoni salah seorang customer sya. Customer ni anak dia naik ruam, dia dah cuba macam-macam produk. Last sekali dia terbaca pasal herbal blend shaklee. Yang buat dia tertarik ialah paraben free. Dia memang cari produk yang natural dan bebas bahan kimia. Alhamdulillah, selepas 2 hari sapu krim…

Assalamualaikum.. Apa khabar? Hari ni sya nak kongsi vitamin Shaklee: Supplement wajib ada masa travel. Sekarang kan cuti sekolah.  Korang sebagai Ibu bapa mesti dah plan nak bawa anak bercuti ke mana-mana. Kalau kak sya pergi travel ke mana-mana mesti nak bawa vitamin Shaklee ni, wajib tau. Kalau tak mulalah menggelabah. Mana taknya, anak-anak kak…

Ketika Hanis mula-mula kena gegata atau kelopak garam ni saya pening jap…. Kenapa badan hanis naik bintat-bintat macam kena gigit nyamuk penuh satu badan. Lepas tu, Hanis duk garu sampai berdarah pada tempat yang naik tu. Sekarang baru saya tahu rupanya gegata atau kelopak garam ni memang gatal kalau kena…. Antara punca utama yang boleh menyebabkan…

Herbal Blend® Herbal Blend® diestrak dari herba semulajadi yang menenangkan termasuk rosemary, horse chestnut, yarrow dan sage. Tumbuhan ini telah di gunakan sejak dahulu lagi untuk kecantikan kulit. Tumbuhan ini mempunyai pelbagai fungsi dan kegunaan, contohnya: Sage Sage digunakan untuk meransang penghasilan sel kulit serta meningkatkan peredaran darah. Ia juga baik untuk masalah jerawat, kulit…

MENU