Category archive: Tips Kewangan

Assalamualaikum, Hari ni sya ingin berkongsi 10 cara amalan murah rezeki dan berkat. Tips ni mudah sahaja semua orang boleh buat dan amalkan. Bukan sahaja dalam kehidupan seharian malah boleh digunakan di dalam perniagaan yang kita jalankan. Semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada korang semua. Selamat Beramal. Berkongsi ilmu juga antara Amalan murah rezeki….

Assalamualaikum… Jom hari ni sya nak kongsi cara bayar hutang PTPTN dengan bisnes Shaklee online. Kebanyakkan pelajar yang melanjutkan pelajaran di Universiti swasta dan kerajaan merupakan peminjam PTPTN. Sya sendiri dulu merupakan peminjam PTPTN. Bayang baru sahaja grad dah jadi penghutang. Kerja pun belum lagi, hutang dah RM 15 000, RM 25 000. Pelajar sekarang…

​Assalamualaikum, saya nak share sedikit tips kewangan yang saya selalu amalkan. Keadaan ekonomi sekarang memang sangat menghimpit golongan sederhana di kawasan bandar ni…. Saya sendiri rasa tersepit….dah tak boleh nak suka-suka belanja atau belikan apa anak nak…kena jimat….dengan harga barang makin naik… Rasa macam nak duk kat hutan…senang nak makan apa pergi cari kat hutan…….

MENU