Category archive: Tips Biz

Assalamualaikum, hari ni sya nak kongsi 3 cara membahagikan masa antara Bisnes Shaklee dan kerja hakiki. Ramai yang tak boleh untuk membahagikan masa di antara bisnes dan kerja hakiki. Macam sya, bisnes ialah bisnes Shaklee dan kerja hakiki adalah kerjaya sya sekarang. Antara kerja hakiki dan bisnes. Macam mana nak buat. Antara 3 cara yang…

Assalamualaikum.. Apa khabar semua? Hari ni kan sya nak share 5 tips menaikkan semangat bila rasa down dalam hidup atau bisnes. Setiap orang mesti ada turun naik atau rasa down dalam hidup atau bisnes. Pernah tak korang rasa sedih ke, putus asa atau rasa tak nak buat dah bisnes dah. Rasa penat, lelah semua ada….

Assalamualaikum… Hai semua, hari ni nak cerita apa ye. Sya nak cerita 7 sebab kenapa saya pilih bisnes Shaklee online. Memang ada yang tanya, kenapa bisnes Shaklee online. Kan banyak lagi bisnes online lain. Buat bisnes tudung online ke, bisnes baju online ke, takpun bisnes kek. Sya kan suka buat kek. Hurmm…. Bukan tak nak…

Assalamualaikum… Hari ni sya nak cerita pengalaman deal dengan first customer Shaklee aka pelanggan baru. Masa mula-mula dapat mesej dari customer Shaklee punyala nervous rasa macam ada butterfly in my stomach, bak kata orang puteh. Sampai nak bagi cadangan produk Shaklee pun tak tau apa. Punyalah gigih, selak buku, baca discussion dalam group. Habis semua…

​Assalamualaikum, saya nak share sedikit ilmu tentang tips biz kepada semua… Ramai yang tak tahu…. bisnes online adalah bisnes paling senang… Nak tau tak…. bisnes online ni ada banyak… jangan tersalah pilih ye… choose wisely… Kalau tanya saya, saya pilih shaklee sebabnya mudah…. Pertama, shaklee ni memang dah ada nama dan produk memang terbukti berkesan,…

MENU