Category archive: My Dream

Assalamualaikum, refleksi diri dan azam untuk cycle baru bisnes Shaklee. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sya alami sepanjang cycle lepas. Banyak pengalaman yang sya kutip sepanjang cycle yang lepas. Membina keyakinan dan kekuatan untuk melangkah di dalam bisnes shaklee secara online dan insyaAllah lepas ni sya nak cuba offline pula. Berkenalan dengan ahli-ahli Shaklee yang lain…

Assalamualaikum, Setiap orang ada harapan dan impian tersendiri, impian saya dengan bisnes Shaklee dan bonus Shaklee saya 6 bulan dari sekarang…. Apa yang saya rasa sepanjang saya dengan Shaklee adalah kenangan dan pengalaman yang paling manis dan indah dalam hidup saya. Terasa seperti menerima teguran dari Allah yang saya sudah jauh dariNya. Bila dikelilingi orang-orang…

​Assalamualaikum, saya nak cerita tentang rip impian saya dalam bisnes shaklee… Saya belum pernah merasa dan pergi lagi trip dalam bisnes shaklee…. InsyaAllah pasti dapat nanti 2 tiket umrah untuk mak abah…. Saya teruja betul masa dengar mami cerita mak dia pergi trip melawat turki sambil buat umrah…. best sangat dengar…. Semuanya free termasuk bagasi…

Assalamualaikum, Kenapa ​Big WHY sangat penting penting untuk berjaya. Saya juga ada big why sebagai push factor saya dalam bisnes shaklee….. Saya rasa kita semua sama…. nak bahagiakan orang yang kita sayang…. Tak nak orang yang kita sayang susah hati dan risaukan kita…. Mak abah dan keluarga adalah harta paling berharga buat saya…. tanpa mereka…

Assalamualaikum… Sya nak share, Rumah idaman saya target dengan bisnes Shaklee….. Impian sya, rumah idaman sya mestilah terletak berhampiran dengan anak sungai di kaki bukit…. hurmm… nyaman je rasa… Ni baru berangan.. Yang keduanya, rumah idaman sya tu mesti didirikan sebelah rumah mak sya…. Yang ketiga, impian sya nak rumah yang mempunyai ciri-ciri tradisional.dan moden…….

Assalamualaikum… Kalau cerita tentang destinasi impian saya untuk bercuti dengan bones shaklee rasa macam feel je…. Apa ye destinasi impian saya. Selain dari nak bawa mak abah pergi umrah dengan kami sekeluarga…. Saya ada satu tempat yang saya teringin nak pergi….. Saya nak pergi Istanbul, Turki…. Kenapa turki, ntahla ye…. saya tertarik dengan reka bentuk…

MENU