Category archive: Bisnes Shaklee

Assalamualaikum, refleksi diri dan azam untuk cycle baru bisnes Shaklee. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sya alami sepanjang cycle lepas. Banyak pengalaman yang sya kutip sepanjang cycle yang lepas. Membina keyakinan dan kekuatan untuk melangkah di dalam bisnes shaklee secara online dan insyaAllah lepas ni sya nak cuba offline pula. Berkenalan dengan ahli-ahli Shaklee yang lain…

Assalamualaikum, hari ni sya nak kongsi 3 cara membahagikan masa antara Bisnes Shaklee dan kerja hakiki. Ramai yang tak boleh untuk membahagikan masa di antara bisnes dan kerja hakiki. Macam sya, bisnes ialah bisnes Shaklee dan kerja hakiki adalah kerjaya sya sekarang. Antara kerja hakiki dan bisnes. Macam mana nak buat. Antara 3 cara yang…

Assalamualaikum… Hari ni sya nak kongsi dengan korang semua cara sya buat Bisnes Shaklee secara Online melalui handphone. Sekarang, semua aplikasi dah ada dalam android handphone. Jadi, lebih mudah untuk kita buat bisnes Shaklee online ni. Macam saya dah tak perlu nak usung laptop zaman purba tu bila nak buat post. Hihihi…walaupun zaman purba tetap…

MENU