​Assalamualaikum, saya nak kongsi dengan semua bagaimana cara produk shaklee bantu saya lebih sihat dan bertenaga.

Alhamdulillah, sejak saya dan keluarga mengamalkan shaklee banyak perubahan yang saya perasan….

Antaranya saya tak perlu lagi berulang alik ke klinik macam dulu….dulu setiap minggu mesti pergi klinik….

Nak nak kalau along….memang asyik batuk dan makan ubat je la sebab sensitif lung dia tu…..

Kalau hanis dulu alahan lepas cucuk, tiba-tiba naik gatal-gatal satu badan, bengkak dan garu sampai berdarah….. saya tak boleh lupa menangis-nangis ngadu kat group mami Salwa Al’Izzah….

Masa tu memang tak boleh silap….naikla kelopak garam dan gatal-gatal satu badan….

Sekarang, alhamdulillah banyak perubahan lepas amalkan Shaklee…..

Terima kasih banyak pada mami yang banyak bantu saya kenal produk shaklee dan set apa yang sesuai untuk anak-anak ni….
#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805