Assalamualaikum, saya pernah cerita tak cara saya menjaga kulit agar sihat dan cantik dengan shaklee.

​Semasa saya mengandung anak sulung kulit muka memang tak berapa nak ok… Kulit muka saya naik bintik-bintil merah-merah di bawah kulit. 

Kalau tengok memang malu nak ambil gambar… Sedih jugala masa tu, sebab masa bujang kulit takde sebiji jerawat dan parut. 

Masalah kulit saya ni berlarutan sehingga anak kedua lahir. Cuma ketika anak kedua, bintit-bintit merah di pipi tu pudar sikit.

Tapi, alhamdulillah lepas anak ke dua lahir… sebenarnya saya ambil set menyusu premium, tapi tak sangka dapat effect yang marvellous ni. Salah satu yang saya ambil ialah ESP dan Vit. C dan kulit wajah makin ok…

Lepas tu, masa hanis ada alahan, saya tambah ambil vivix dan pencuci muka nutriwhite…

Sekarang, lagi ok…. lega… siapa pernah tengok muka saya sebelum mengandung, masa mengandung anak sulung sehingga sekarang mesti tau….

Scary ok…
#10wave

#tsunamishaklee

#superstarshaklee

#pengedarshakleeputrajaya
Pengedar Shaklee Putrajaya

016-2254805