Assalamualaikum…

Pasti ramai yang tertanya-tanya tentang bagaimana Cara Jadi Ahli Shaklee Malaysia dan Daftar Ahli Shaklee secara online. Yuran untuk Daftar Ahli Shaklee ialah RM 69 atau PERCUMA seumur hidup.

3 Kelebihan Daftar Ahli Shaklee dengan kami dan eksklusif untuk mereka yang nak cepat boleh klik dan isi Borang Daftar Ahli Shaklee di link ini untuk Daftar Ahli Shaklee dengan segera hari ini juga.

images (9)

Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Selalunya mereka yang order produk Shaklee dengan kami kebiasaannya akan meminta untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee terus untuk membolehkan mereka membeli produk dengan harga ahli daripada membeli dengan harga retail. Ada 2 pilihan iaitu:

1) Daftar Ahli Shaklee dengan yuran RM 69 seumur hidup.

Daftar Ahli Shaklee dengan sekali bayaran yuran keahlian Shaklee seumur hidup tanpa perlu risau untuk renew keahlian setiap tahun. Best ke best…..Kat situ je dah jimat kan….

Tak perlu risau kena bisnes ke apa, cuma enjoy dengan keistimewaan yang kita dapat sebagai ahli Shaklee yang berdaftar.

Bagaimana cara nak Daftar Ahli Shaklee. Senang je…hantarkan SMS ke 016-2254805 taip ‘Daftar Ahli Shaklee‘ dan kami akan bantu korang.

Atau boleh klik di sini untuk mendaftar secara online di Borang Pendaftaran Ahli Shaklee Secara Online

Mudahkan…..images (8)

2. Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma ( Free Membership Shaklee )

Bagaimana cara untuk daftar Ahli Shaklee secara percuma ni.

Sebenarnya cara nak jadi ahli shaklee secara percuma ialah apabila kita membeli produk shaklee berjumlah RM 700 mengikut harga ahli maka kita terus  layak untuk mendapat keahlian secara percuma Shaklee atau Free Membership Shaklee.

Apa yang kita dapat selepas pembelian berjumlah RM 700 mengikut harga ahli ialah:

  1. Free Membership Shaklee untuk seumur hidup
  2. Memperolehi 200 mata pembelian
  3. Rebate tunai RM 35

Best kan……

Tapi ramai sebenarnya dekat luar sana yang tidak tahu pasal perkara ini. Malah ramai yang telah membeli produk Shaklee sampai RM 800 tapi orang tak cerita pun pasal keahlian percuma. Ruginya….

Jadi, untuk memudahkan dan menjimatkan masa. Apa kata korang cepat-cepat daftar ahli Shaklee secara percuma dengan kami. Hanya SMS ke 016-2254805 taip ‘Daftar Ahli Shakleedan kami akan bantu korang.

Atau boleh klik di sini untuk mendaftar secara online di Borang Pendaftaran Ahli Shaklee Secara Online

Mudahkan…..

Mudahkan……Jom Daftar Ahli Shaklee

download